Quote

Duminica în familie. La Nonna

Ce spui de un brunch altfel, total special, gândit pentru mic și mare? Haide duminică la brunch cu peste 15 preparate si atelier de gătit pizza pentru copii la Trattoria della Nonna

Trattoria della Nonna (Bd. Mendeleev nr. 14) începe seria brunch-urilor duminica aceasta, cu un concept atractiv care se adresează, în special, familiilor cu copii sau mămicilor și tăticilor care vor să petreacă o după-amiază plăcută cu cei mici – să ia un prânz variat, iar copiii să aibă ceva de făcut, astfel încât părinții să stea fără grija lor. Pentru că opțiunile de ieșit în week-end sunt cam aceleași pe timp de vară în București – parcuri, restaurante, terase, brunch-ul „della Nonna” propune un meniu variat și o degustare de vinuri pentru adulți și activități distractive și educative pentru cei mici: un atelier de gătit pizza și momente de magie.

Atelier de pizza pentru copii
Mai precis, într-un corner special amenajat pentru cei mici, chef-ul pizzaiollo de aici le-a pregătit mese „de lucru”, unde aceștia își pot face pizza după bunul plac.Vor primi șorțuri, aluat și ingrediente și vor afla și câteva tips-uri despre cum se face o pizza reușită. Cât timp se aceasta se coace la cuptorul cu lemne la vedere, în spațiul de „bucătărie deschisă”, copiii vor avea la dispoziție gustări, iar magicianul le va prelungi buna dispoziție. La sfârșit, nu vor lipsi atât de îndrăgitele clătite, care pot fi luate și la pachet dacă nu mai au loc în stomac.

Peste 15 preparate din bucătăriile lumii

Meniu adulți
Antreuri:
Egg avocado – pâine toast cu ou de prepeliță, avocado, guacamole
Tartină cu cramă de brânză și piept de rață afumat
Salată de andive cu curcan
File de somon în crustă de susan negru
Sparanghel învelit în prosciutto
Inele de calamar
Mozzarella pane

Fel principal:
File de Dorada, scoici, creveți
Mușchiuleț de porc cu sos brun
Spaghette nero di sepia
Desert „Dolci tricolore”
Cheese cake, duo chocolat, tiramisu

Degustare de vinuri, pairing cu preparatele de brunch

Pentru că un pahar de vin rece merge oricând la o masă prelungită, Trattoria della Nonna are un invitat special – Crama Histria care a pregătit 4 vinuri din gamele Mirachi și Ammos:
Mirachi Riesling și Merlot, Ammos alb – cupaj de Riesling și Sauvignon Blanc, Ammos rose – cupaj de Cabernet Sauvignon și Merlot. Oaspeții vor testa ce vinuri se potrivesc cel mai bine preparatelor de brunch și vor afla și povestea cramei, și ea tot una de familie.

Meniu copii
Antreuri:
Tartină cu cremă de brânză și piept de rață afumat
Inele de calamar
Mozzarella pane
File de somon în crustă de susan negru

Fel principal
Pizza „după bunul plac”
Desert
Clătite
Răcoritoare

Preț: 75 lei adult, 40 lei copil
Rezervările sunt necesare. Tel.: 0771.697.503 / 0731.631.837
Trattoria della Nonna, Bd. Mendeleev nr.14 (zona Piața Amzei)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *