Quote

#DouglasBeautyWonderland

Douglas în București Mall

Douglas în București Mall


Iubitoare de produse de make-up & care din toate colțurile, uniți-vă! Beauty revoluția ofertelor și a surprizelor a început de astăzi în București Mall, la parter, unde fix în acest moment s-a deschis un al doilea flagship Douglas in Romania.
Join the beauty revolution! Unde? În #DouglasBeautyWonderland de astăzi, 12 octombrie, in Bucuresti Mall!


CADOURI ȘI OFERTE

Bineinteles ca vă așteaptă o serie de oferte exclusive ocazionate de deschiderea magazinului: cadouri pentru primele 800 de persoane sosite in magazin, cadouri speciale pentru primii 300 de clienti care fac achizitii in valoare de minim 250 lei.
Ca și o tombola pentru toti clientii care fac achizitii in valoare de cel putin 200 lei din Douglas Bucuresti Mall in luna octombrie, la care pot castiga un voucher de cumparaturi Douglas in valoare de 1000 euro sau alte 10 premii, oferte speciale pentru clientii posesori de card de fidelitate Douglas Beauty Card si as putea continua cu alte zeci de randuri care nu vor reusi sa redea frumusetea reala a surprizelor pregatite.

CE PRODUSE VOR FI ÎN DOUGLAS FLAGSHIP
In cel mai mare magazin Douglas din Romania vom avea peste 10000 de produse, atat parfumuri cat si produse de machiaj si ingrijire.
Odata cu deschiderea acestui magazin au fost aduse si branduri noi pentru Douglas: brandul de machiaj By Terry, parfumeria Amouage, colectiile de parfumerie de nisa de la Carven si EISENBERG, care se lanseaza international in luna octombrie, dar si altele. Vom avea si brandurile de lux cu care ne-am obisnuit deja clientii si care se regasesc in toate magazinele Douglas precum si brandurile selective exclusive EISENBERG, Sospiro, Teaology, Sensai, Coach, Missoni si, bineinteles, cele peste 1000 de produse Douglas Collection.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *