Quote

Do you have a KLU about your trendy travels?

#DESIGN YOUR TRAVEL. DESIGN YOUR STORY!
Știi sentimentul acela febril, pe care îl ai când te mănâncă tare, tare tălpile pantofilor să pleci în lumea largă? Să descoperi locuri noi, să trăiești noi aventuri, să cunoști oameni speciali… Ei bine, eu, ca o călătoare de meserie ce sunt, dependentă de adrenalină și de tărâmuri noi, resimt acut starea de dor de ducă. Tot timpul!

Așa că, după câteva luni în care am încălțat doar bocancii, pentru cățărari și drumeții prin munții patriei, iată-mă gata să-mi iau zborul spre o destinație mai îndepărtată: însorita Grecie.

Vremea e superbă, locurile și insulele alese sunt absolut minunate, traseele si planurile zilnice făcute:
Mykonos cel cu apusul prins in morile de vânt.
Delos cel plin de istorie și ruine antice la fiecare pas.
Naxos cel despre care mitul spune că găzduiește muntele din marmură pe care s-ar fi născut Zeus…
Paros cel plin de flori cu nume știute și neștiute.
Santorini cel alb cu albastru și plaje albe, roșii sau negre, această legendară Atlantidă…

Ce-mi mai rămâne de făcut este doar bagajul. Vreau neapărat niște ținute absolut inedite, care să iasă in evidență și să mă pună în evidență în peisajele de vis ce mi se vor deschide privirilor.

#TRENDY OUTFITS 4 TRENDY TRAVELS

Asadar, pe lista de impachetat mi-am trecut cateva fuste fluide, semnate de creatori români, care sunt super comode si fotogenice. Câteva eșarfe mari, colorate și versatile, ce vor fi, pe rând, pareo, rochie de plaja, eșarfă de pus pe cap sau fustă – adaptată în funcție de ocazie și de momentul zilei.
Și o pereche de pantofi, care să fie neapărat superbi. Și comozi, pentru mers mult și bine si pe dalele din piatră ale străduțelor, și spre plajă, și pe stânci.

Nici bine nu mi-am făcut lista pentru bagaj că mi-am și găsit imediat perechea ideală, de care m-am îndrăgostit de la prima vedere:
o pereche de KLU shoes, pantofi de designer, personalizați cu o pictură inspirată de Cuba!
O pereche de pantofi KLU pe care am pus ochii in vitrina designerilor români – inițiată și găzduită de magazinul YOKKO – și care pur și simplu este perfectă pentru călătoriile mele exotice! Pantofii nu sunt disponibili doar in YOKKO, ci pot fi ușor comandați și direct pe instagram @klushoponline sau pe pagina de Facebook a brandului – KLU Shop.

Ce vreau eu întotdeauna de la ținutele si accesoriile pe care le aleg cu grijă pentru vacanțe?
Să se diferențieze de alte produse; să fie altfel, să fie originale și, cel mai important, să aducă și culoare, indiferent de anotimp și vreme; dar și un zâmbet mulțumit pe chipul meu și un zâmbet admirativ în ochii celor pe care îi întâlnesc!

#BE ORIGINAL
Iar la KLU este vorba despre emoție, în primul rând. Omul vede pantoful inedit și se identifică cu povestea din desen, cu emoțiile pe care i le aduce fiecăruia acea creație de imprimeu pe care KLU o promovează pe pantofi.

Produsele KLU sunt pline de vibrație, de culoare și de… “poveste”.
Nu degeaba motto-ul lor este “Desenează-ți Povestea” și mai departe “Ridică-te din mulțime!” cu ceea ce porți.

Purtând perechea de KLU chiar mă simt super special și ies în evidență. Nuanțele vesele sunt “vinovate”, dar mai ales originalul print al unei bucăți dintr-o poveste pe fiecare pantof. Doi pantofi din aceeași pereche au desene diferite, dar împreună ei sunt din aceeași poveste: Povestea celui care îi poartă!

KLU este despre Vibrații Bune, Unicitate și Încredere. Si bun gust.
Tot ce îmi mai rămâne de făcut este să mă bucur din plin de starea de vară prelungită pe care vacanța asta trendy în insulele Greciei mi-o aduce. Stare de fericire pură!
And you? Do you have any KLU about your trendy travels?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *