Gallery

Din inima

Februarie inspiră dragoste! Chiar daca nu este cea mai calda luna din an, februarie ne surprinde mereu cu caldura din suflet, cu inimile care bat la unison, cu suspine si iubire declarata!

LOVE, SWEET LOVE

Vrei sa pregatesti o cina romantica, doar pentru voi doi? Atunci cel mai potrivit loc de unde sa iti iei accesoriile si ideile este, cu siguranta, Casara Accessories- showroomul de vis din Calea Dorobanti nr. 159.
Mici decoratiuni, obiecte cu gust, cu povesti si cu suflet – exact ce iti trebuie pentru o zi de Sfantul Valentin perfecta. Urmata de sora lui neaos romaneasca, Dragobetele.

FII TU!

Gama Heartbeat de la B.U. dezvăluie o aroma romantică, plina de senzualitate și căldură. Altfel spus, parfumul Heartbeat este definiția romantismului, ce emană note dulci de vanilie, mosc și lemn de santal. Ambalajele prietenoase, pline de inimioare, scot la iveală poveşti de dragoste pictate în culoarea pasiunii.
Gama Heartbeat de la B.U. conţine: Natural Spray (75 ml), 24 lei, Deo Body Spray (150 ml), 14 lei, Eau de Toilette (50 ml), 46 lei, Shower Gel (250 ml), 9,5 lei.

LOVE IS IN THE AIR

AVON iti ofera petale parfumate, iar tu le transformi in primavara!
Noua apa de parfum AVON Fleur (64.99 lei) te invaluie cu un cocktail pasional si efervescent: fructul pasiunii, petale de trandafir, printre care se impletesc aromele delicate de iris albastru.
Si ce s-ar putea asorta cel mai bine starii de iubire care vibreaza in aer, daca nu o lotiune de corp seducatoare, Skindiasic, 10,99 lei, un machiaj Irresistibly Sexy (creion de buze, 17,99 lei si mascara 15,99 lei) si un pandantiv-inimioara, 29,99 lei, toate de la AVON?!

SEDUCTIE

Fii seducatoare si sexy. Doar Sf Valentin si Dragobete sunt zilele iubirii si pasiunii, nu?!
Alege o lenjerie provocatoare, rosie, care sa il vrajeasca: sutien, 45,99 lei si slip, 25,99 lei – ambele TAKKO Fashion.

In februarie, dragostea pluteste in aer.
Oricat de desuete ar parea inimioarele rosii, trandafirii pasionali si toate declaratiile poate mult prea siropoase, Sarbatoarea Iubirii trebuie sa aiba loc in fiecare zi.
Sunteti de acord, banuiesc!
Iar, daca e sa o marcam in calendar, doar asa, ca pe un remember, de ce sa nu o marcam pe 14 februarie? Ori pe 24 februarie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *