Quote

DIESEL 20.20 Fall & Winter

Colecția DIESEL Fall/Winter 2020 şi-a făcut apariția în magazine sub forma a două lansări separate: Toamnă și Iarnă.

Tematica acestei duble lansări include trimiteri care oscilează între cluburile techno și cursele de mașini; se întrezărește și un vibe electro-sporty, iar ansamblul colecției vorbește despre universul DIESEL și apelul la incluziune.
Există o atitudine de haos și aventură – fără rime, dar cu multe motive de stil. Era anilor 1990’s, Jean Paul Gaultier şi iconicele look-uri ale lui Björk sunt punctele de referință.

De asemenea, se pune accentul pe crearea unor look-uri cu adevărat diferite – prin accesorizare masivă sau tendințe minimale – prin ciocniri de culori strălucitoare cu negru și nuanțe neutre. Ȋn egală măsură părţi mari, techno şi week-end-uri chill.

Lansarea colecției Fall transformă siluetele din arhiva DIESEL în forme ultra-moderne. Această parte a colecției începe printr-o viualizare a trecutului, dar în final nu există loc de nostalgie. ADN-ul Diesel interferează cu tematici globale sau de inspirație utilitară. Piesele spotive sunt accentuate cu trepidații de portocaliu și turcoaz, iar inspirația salopetelor și îmbrăcăminții de lucru este și ea prezentă.

Apare un inel nou cu logo și se pune un accent puternic pe materialele și texturile imprimate; țesăturile naturale sunt complimentate de culori sintetice, acide, puternice, iar suprapunerile (layering) sunt un motiv esențial în colecția pentru femei. Acestea se pot distinge uşor în tricourile scurte sau rochiile mini regăsite sub jachete supradimensionate sau rochii purtate deasupra jeansilor.

Lansarea Winter abordeză într-o manieră mai pronunțată viața de noapte, clubbingul și influențele rock. Silueta standard adoptată este una fit, cu denim mulat, topuri supradimensionate și o paletă de bază ce conține negru, alb și albastru-verzui. De asemenea, influenţa militară ȋşi face simţită prezenţa în acest joc.

Pielea autentică shearling este cheia, la fel și blana artificială. Piesele statement includ: jachete negre din shearling, o jachetă army supradimensionată și un bomber în nuanțe acide pentru bărbați, iar pentru femei, rochii și fuste lungi și o jachetă din blană artificială. Tricotajele sunt solide și uneori decolorate, deconstruite și subliniate cu materiale imprimate.

Denim – categoria emblematică pentru DIESEL – primește un upgrade major în acest sezon. Pentru femei, mesajul combinat este unul de asertivitate și inspirație luptătoare. Reperele includ: un grup care preia impulsuri rock-and-roll și le transfigurează în siluete skinny contemporane și stilul motociclist. Paleta de culori este formată în principal din nuanțe de negru și gri; este disponibilă, de asemenea, o serie din catifea flaușată.

Tratamentele pentru denim includ diferite pelicule, detalii cu fermoar și petice pentu genunchi. JoggJeans introduc piesele peluculizate care se extind dincolo de pantaloni și includ jachete biker, fuste și rochii. Per ansamblu, construcțiile și formele actuale continuă cu perechi contrastante de albastru deschis și închis.

Amprenta look-ului final? Tenacitate. Denimul pentru bărbați este influențat în mod similar de stilul biker și combat. Paleta de culori se axează cu precădere pe tonuri de negru și gri, iar silueta personajului conturat este una skinny. Punctele de atracție includ construcții ergonomice între stiluri și un nou model, D-Multi Works, care are fermoare pentru pentru a modifica lungimea pantalonului după bunul plac (șireturile prevăzute la încheieturi amplifică posibilitatea de personalizare).

Accesoriile primesc de asemenea un aflux de completări: tenișii Serenditipy (unisex) trec într-o paletă nouă de culori; cizmele pentru femei sunt un punct de concentrare esențial și sunt prezente într-o gamă cu opțiuni multiple, cu toc pătrat de 55 mm (aceste cizme sunt disponibile în varianta până la lungimea gleznei sau a genunchiului).
Noile genți din nailon pentru bărbați au inscripții metalice DIESEL (cu stiluri care variază de la un rucsac, la o geantă cu curea).
Iar gențile din piele pentru femei numite KUB8 și REJOI satisfac o gamă largă de preferințe. Prima este inspirată de petreceri, cu piele metalică și curele de umăr decorate. Cea din urmă este mai formală, disponibilă în varianta neagră sau albă și tratată cu nylon lichid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *