Quote

Diesel Pride

DIESEL lansează colecţia capsulă DIESEL 2021 care celebrează toate genurile LGBTQ+ din toată lumea.

Anul acesta este a treia oară când DIESEL creează o linie de produse dedicată exclusiv lunii Pride, iar piesele din 2021 contopesc simbolul iconicul curcubeu cu patternul de camuflaj militar, ȋn timp ce se remarcă accente neon ȋn ȋntreaga colecţie, de la piesele pentru plajă şi lenjeria intimă, până la husele pentru Air Pods.

La bărbaţi, boxerii, slipurile, pantalonii scurţi, speedos, maiourile, tricourile şi hanoracele – toate includ un model-camuflaj-curcubeu. Ȋn cazul lenjeriei intime, sloganul “DIESEL For Successful Living” este printat de-a lungul benzii din talie. Pentru femei, printre piese se remarcă un costum de baie dintr-o bucată şi un body ce includ acelaşi design policromat.

Accesoriile sunt unisex şi includ, printre altele, şepci sau şosete. DIESEL prezintă şi o carcasă pentru telefoanele iPhone 12 şi o carcasă pentru Air Pods, personalizate cu laitmotivul principal.

Aşa cum s-a ȋntâmplat şi ȋn trecut, DIESEL şi Fundaţia OTB vor pregăti un element caritabil pentru Colecţia Capsulă DIESEL 2021 dedicată Pride. Pentru a urma colaborarea ȋncepută anul trecut, Diesel şi Fundaţia OTB vor susţine Diversity non-profit, pentru a promova vizibilitatea şi pentru o reprezentare incluzivă şi sporită a persoanelor transgender ȋn Media.

Diversitatea şi incluziunea au fost mereu valori fundamentale pentru DIESEL. Să fim cine suntem nu ar trebui să fie niciodată o dezbare, un acord sau o judecată. Respectul este eliberator, iar DIESEL militează pentru celebrarea şi promovarea Libertăţii. For Successful Living.

DESPRE DIESEL
Diesel este o companie inovativă, internaţională, de lifestyle, ce produce o gamă largă de colecţii de jeans, ȋmbrăcăminte şi accesorii. De la crearea sa, ȋn 1978, Diesel a evoluat de la a fi un pionier ȋn denim, la premium casual wear, devenind cu adevărat o alternativă la piaţa luxury existentă. Ȋn ciuda creşterii sale, Diesel a rămas la fel: un brand ce reprezintă pasiunea, indiviualitatea şi exprimarea de sine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *