Quote

Diesel Pre-Fall 2019

Acum 3 săptămâni a fost anunțată noua piesa a Ritei Ora, Ritual, lansata impreuna cu Tiesto si Jonas Blue; si iată că are deja peste 4 milioane de views pe YouTube.
Și, da, tocmai a fost lansat si videoclipul si cumuleaza in 18 ore aproape 500.000 de vizualizari; un genial clip, în care Rita Ora si dansatorii poarta piese Diesel din colectia Spring-Summer 2019.

Enjoy the music; și, dacă tot te-am invitat la o scurtă pauză de muzică foarte cool, îmi continui invitația cu încă o provocare inedită: haide să aruncăm împreună o privire în avanpremieră și asupra lineup-urile colecției nou-nouțe Pre-Fall 2019. O colecție inspirată de combinația de îmbrăcăminte utility – worker și ţinute sport, din aria atletismului. De-a lungul și între cele două influențe se interpune o întâlnire dintre curajos și glossy, pentru a oferi o uniformă urbană fresh.

Denimului distinctiv i se acordă de asemenea o importanță majoră (denimul alcătuiește nucleul pro-duselor oferite de Diesel – toate creațiile sunt influenţate de denim). Modelele Denim si JoggJeans răspândesc un spectru de nuanțe albastre şi sunt gândite cu linii rafinate şi curate, dar ȋn acelaşi timp atinse de tratamente inovative precum color-blocking, finisări “vintage-murdare”, detalii de tipul “rupt şi reparat” şi aplicaţii de folie transparentă. Pe tot parcursul acestei înșiruiri se regăsesc am-prente de vintage prespălat executate într-un mod artistic.

Este prezent un vibe citadin utilitar care actualizează îmbrăcămintea clasică workwear și uniformele militare, însă rezultatul este ceva mult mai 2019-ready (și mult mai relaxat). Apar juxtapuneri unice de material, elemente detașabile și numeroase fermoare, toate gândite pentru a întări această atitu-dine. Articolele vestimentare primesc şi o notă de severitate îmblânzită, care duce cu gândul tot la uniforme – iar cu o paletă de alburi-bleached şi argintiuri reci, tonul colecției face perfect tranziţia între anotimpul cald și cel rece.

Latura sportivă a colecției Pre-Fall își ia direcţia din grafica subliniată și culorile contrastante ale echipamentelor de atletism; aceste elemente sunt aduse ȋn prim-plan pe jachetele-suvenir sau pe cămăși, adăugând o notă estetică pronunțată.
Există chiar și elemente care aduc un omagiu costumelor purtate de patinatoarea Tonya Harding și care inserează o privire de ansamblu asupra atmosferei anilor ’90.

Colecția Diesel Pre-Fall afişează măiestria lucrului manual printr-o selecţie puternică şi detaliată a produselor.
Broderiile sunt hiperdetaliate și unice. Pentru gama de încălțăminte și accesorii, oferta acoperă toate nevoile. Rezultatele sunt grupuri interconectate de încălțăminte, genți și accesorii.

Logourile îndrăznețe, denimul rafinat și culorile vii sunt amprenta distinctivă. Colecția Diesel Pre-Fall este un răspuns către tranziția de la vară spre lunile reci: we’ve got you covered.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *