Quote

Despre vitamina C și tinerețea fără bătrânețe

#RIDURI VIZIBIL REDUSE ȘI UN TEN ENERGIZAT
Toate visăm la un chip pe care timpul să nu își pună amprenta. Un chip luminos, fără linii fine și riduri, fără urme de oboseală, plin de vitalitate și de strălucire.
Îmi este clar că pornind fix de la acest vis nespus al tuturor femeilor din lume, indiferent de naționalitate și de culoare pielii, Nivea a pregătit, toamna aceasta, o baghetă magică. Da, da, Nivea, cea care are 100 de ani și arată mai fresh ca niciodată până acum! 🙂 Cu siguranță că secretul ei constă în doza de Vitamina C, de stare de bine și de tinerețe, pe care a infuzat-o în noua cremă de noapte NIVEA Q10 plus C. Și urmele de oboseală de pe chip dispar în timp ce tu dormi…


#TINEREȚE FĂRĂ BĂTRÂNEȚE

Ce spui, deci, de o cremă care combină pentru prima dată doi antioxidanţi puternici: Coenzima Q10 și Vitamina C în stare pură. Pentru ca tenul tău să lupte eficient împotriva îmbătrânirii premature, noua cremă de noapte NIVEA Q10 plus C ajută pielea să absoarbă cu până la 50% mai mult oxigen în timp ce dormi, pentru ca dimineața să ai un ten neted, fără semne de oboseală.

Vitamina C în stare pură este considerată cel mai puternic antioxidant care luptă eficient împotriva radicalilor liberi – cauza îmbătrânirii premature a pielii. Aceasta crește producția de colagen, îmbunătățește procesul de regenerare a pielii și reduce inflamațiile, iar pielea ta va fi vizibil mai catifelată. Experții NIVEA au dovedit științific că nicio altă formă de vitamina C nu penetrează tenul în profunzime.

Crema de noapte NIVEA Q10 Plus C cu vitamina C în stare pură funcționează în armonie cu ritmul biologic al pielii, deoarece acesta este mai receptiv pe parcursul nopții. Astfel, te vei trezi cu o senzație proaspătă şi vei arăta la fel de bine pe cât de energică te simţi. Crema de noapte NIVEA Q10 Plus C se adresează principalelor urme lăsate de stres: riduri, ten cu aspect tern și lipsit de viață. Aplică zilnic crema pe tenul curat înainte de a merge la somn. Celulele tenului vor respira mai ușor, din profunzime, iar tenul tău va fi vizibil mai catifelat și revigorat după folosirea ei.


#RITUALUL TĂU DE FIECARE ZI ȘI FIECARE SEARĂ

Iar pentru zile pline de energie şi riduri reduse în doar 4 săptămâni, completează ritualul tău de îngrijire cu crema de zi NIVEA Q10 plus C cu FPS 15. Formula intens hidratantă se absoarbe rapid în piele, reduce semnele oboselii şi tenul tău devine revigorat. Totodată, protejează pielea împotriva razelor UVA/UVB datorită factorului de protecție.

Folosind zilnic crema care are un parfum fructat şi răcoritor, tenul tău va fi fresh întreaga zi. Bucură-te de riduri vizibil reduse și un ten energizat cu noua gamă NIVEA Q10 plus C şi nu vei avea nimic de ascuns!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *