Quote

Despre seducții și provocări primăvăratice

Poate că anul acesta nu vin ele, Floriile, cu copaci înfloriți, cu sălcii înfrunzite și cu parcuri pline de flori, dar cu siguranță vin cu soare, care ne zâmbește de câteva zile și ne ridică deja moralul. Cerul senin, zilele însorite, aromele primăvăratice, culorile vesele în garderobă și imprimeurile florale cât vezi cu ochii ne asigură 101% inspirația și starea de… primăvară!


SEVEN SINS & MANY FLOWERS

Unul dintre cele mai îndrăznețe magazine din România (magazin clasic, dar si boutique online) SevenSins propune imprimeuri florale în articolele de lenjerie sexy pentru noul sezon. O femeie puternică se bucură de feminitatea cu care este înzestrată, și-o însușește și o pune în valoare. Iar imprimeurile florale dau, de cele mai multe ori, încredere în sine, dezinvoltură și un aer seducător.

O femeie cu o atitudine puternică și determinată trebuie să aibă în garderobă un loc special dedicat acestor “mici plăceri vinovate”. Unul dintre secretele femeilor surprinzătoare este chiar lenjeria intimă provocatoare și plină de senzualitate, aleasă cu grijă în funcție de preferințele fiecăreia.

Printurile florale în nuanțe pastelate sau explozive sunt ideale pentru sezonul cald și oferă o apariție care nu va fi uitată ușor. Jocul de culori este contrastant și se îmbină cu materialul dantelat, tul sau satin din care este confecționat produsul.
Mai multe noutați despre cele mai hot piese SevensSins (sunt disponibile online cu livrare în toata tara pe www.sevensins.ro si la showroom-ul SevenSins din Bucuresti, strada Orzari, nr. 3) poți afla de pe contul de youtube al brandului

Lenjerie provocatoare cu model floral
Printre articolele de lenjerie provocatoare cu model floral de pe SevenSins.ro se numără chemise-urile, corsetele, cămășile de noapte, dar și seturile sexy formate din topuri, sutiene, chiloți și portjartiere.

Printul floral poate fi regăsit pe întreg materialul sau în inserții de dantelă pentru un plus de efect fie pe decolteu, fie pe abdomen, spate sau mâneci. Aplicațiile din dantelă cu model floral creează un contrast plăcut privirii, datorită culorilor deosebite, cum ar fi roșul visiniu, albastrul cerneală sau verdele smarald.

Cămășile de noapte din satin de cea mai buna calitate sunt senzuale și incită datorită modelului floral din zona abdomenului, pe când corsetele sexy sunt provocatoare prin combinațiile de dantelă cu flori.

În cazul dresurilor din plasă de culoare neagra, banda care se mulează perfect pe picior este confecționată din dantelă brodată cu elemente florale negre sau cu inserții vișinii sau mov. Sutienele elegante și feminine modelează frumos zona bustului prin florile care se regăsesc sub forma dantelei.

AGENT PROVOCATEUR
– PROVOCAREA PRINTR-UN PARFUM SENZUAL, EXCLUSIV ÎN PARFUMERIILE MARIONNAUD.

Și, dacă tot am vorbit despre seducție și provocare, nu pot să nu mă gândesc la cel mai provocator dintre parfumurile provocatoare: Agent Provocateur, cu aroma inconfundabilă, pur și simplu cuceritoare a Apei de Parfum Pure Aphrodisiaque, pe care l-am descoperit de curând în Marionnaud.

Un afrodisiac provocator, care îți pătrunde în nări, în minte, în tot corpul, stârnind toate simțurile: un parfum romantic, fructat cu arome de mosc. La fel ca senzația palpitantă de lenjerie fină care invaluie corpul, parfumul Pure Aphrodisiaque lasă pe piele și în atmosferă o urmă de dorință și de seducție.

Pure Aphrodisiaque se deschide cu un amestec de mandarină suculentă, delicioasa Para de Anjou si Rom puternic, permițându-i femeii să isi piardă controlul și să intre într-o lume în care senzualitatea ei nu are limite. Inima de petale de Iasomie, Orhidee Salbatica Sambac indian adaugă arome proaspete, ce hipnotizeaza. În cele din urmă, traseul senzațional de lemn, piele moscata și chihlimbar adaugă căldură și senzualitate strălucitoare ca o aura luminoasa care îi atrage pe toți în prezența ei.

Eterna și întotdeauna uluitoarea poveste a iubitorilor de intalniri răvășitoare, unde cuvintele sunt de prisos. Doar scânteia în ochii lor și limbajul secret al corpurilor lor. Spontană și neașteptată, acestei atractii nu ii poti rezista. Sălbatica, niciodată înțelepata, dar întotdeauna are dreptate.
Este o ecuație afrodiziaca între pielea ei și parfumul ei – palpitanta, imbatatoare. Atât de irezistibil, atat de intim, ea cere descoperirea fiecărei note pe fiecare curba a corpului ei divin. De neuitat, parfumul ei rămâne o pistă de durată de amintiri pline de pasiune.

Designul însuși al sticlei – sexy, în curbe voluptoase, trasncrise într-un roz seducător- este inspirat de corpul irezistibil al femeii Agent Prococateur. Căci ea isi transmite senzualitatea cu incredere și cunoaste intelepciunea de a-si folosi puterile fermecatoare.

O primăvară seducătoare să avem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *