Gallery

Despre sanatate si confort

Toţi suntem interesaţi de sănătatea şi confortul nostru, cele două priorităţi ale vieţii moderne, cu care ne dorim să echilibrăm stresul şi ritumul alert în care trăim.
Indiferent de trenduri şi modă, modul în care trăim, confortul locuinţa, sentimentele şi trăirile noastre şi sănătatea noastră şi a celor dragi sunt esenţiale.

Aşa că nu e de mirare că am deschis larg ochii şi urechile când am primit invitaţia la o discuţie serioasă.
O discuţie plina de întrebări cu greutate, de genul „Cum ne hrănim sănătos?”, „Cum ne alegem locuinţa?” sau „Cum să trăim armonios?”, la care ne-au răspuns, în cadrul evenimentului „Sănătatea și confortul, prioritățile vieții moderne”, specialiştii. Mai exact, reprezentanţi ai Elcomex Agroindustrial, Romtor Real Estate, Farmec SA, Aqua Carpatica și Domeniile Sămburești.

bloggeri, jurnalisti
Un eveniment ce a stat sub semnele confortului si sanatatii, incheiat placut si destins, alaturi de invitati, gazde si prietenele din presa si blogosfera, la un pahar de vin rose rafinat, din cramele Sâmburești.
La vie en rose!

LAPTELE NOSTRU CEL DE TOATE ZILELE.
Am aflat, cu incantare, ca proprietățile nutritive ale laptelui de capră sunt superioare celui de vacă. Este ușor digerabil, un antiinflamator cunoscut, ajută la creșterea imunității, este un excelent profilactic și tratament în anumite boli. Este potrivit pentru toate vârstele. Cu o structură asemănătoare laptelui matern este indicat pentru hrănirea sugarilor. Iar conţinutul crescut de potasiu şi cel redus de sodiu, îl recomandă drept protector cardiac.

Specialităţile Elcomex Agroindustrial, comercializate sub brandurile LactIQ și Zana, sunt produse din lapte colectat zilnic de la capre de rasă franțuzească, crescute în Dobrogea (zona Constanței, in ferma pe care chiar am vizitat-o in vara), au origine controlată și sunt recomandate de Asociaţa BIO România.
Toate produsele Elcomex, de la lapte de capră, iaurt, iaurt de băut, sana, kefir (o adevarata sursa de energie si de antioxidanti), lapte bătut, brânzeturi lactice natur și cu diferite condimente, brânză aerată, telemea, cașcaval și brânză în pastă tare, sunt 100% NATURALE, fara conservanți sau alți aditivi, gustoase si sanatoase.

LOCUINTA
Un rol foarte important la alegerea unei locuinţe trebuie să revină consultantului imobiliar, cel care caută cele mai bune soluţii pentru a rezolva în mod optim orice necesitate a clienţilor săi.
„Evaluatorii imobiliari autorizați se ocupă de crearea de rapoarte pentru orice tip de proprietate imobiliară”, a explicat d-na Anca Mihaela Barbăroșie, managing partner la Romtor Real Estate.
Actuala modificare a codului fiscal impune efectuare, în anumite situații, a unei expertize, iar dreptul de a evalua se obține urmând studii de specialitate care sunt continuate prin cursuri de formare periodice. De aceea experienţa şi competenţa profesională recomandă solicitarea serviciilor unui expert evaluator atunci când decideţi că este momentul cumpărării unei locuinţe.

Preţul locuinţei este cel mai important aspect la cumpărarea unei locuinţe.
Iar pe locul al doilea se află zona, suprafaţa şi alte costuri ce le implică noua casă. Alte criterii sunt apropierea de un loc de joacă pentru copii, de o grădiniţă sau o şcoală,
centrele comerciale, restaurantele şi bisericile.

Pentru a obţine un preţ corect, cei de la Romtor Real Estate recomandă luarea în calcul, în momentul în momentul alegerii unei locuinţe, următoarele criterii: localizarea imobilului; dotările și serviciile din zonă; locuința în sine dar şi gradul de eficienţă energetică şi anul de construcţie joacă un rol important în stabilirea preţului.

OGLINDA-OGLINJOARA
Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, aflat in Cluj-Napoca, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și comercializează produsele din portofoliu în peste 30 țări.
Asa ca a fost o adevarata incantare ca, la plecare, sa primesc pentru testarea o crema hidratanta Gerovital, creata dupa formulele Prof. Ana Aslan, cele renumite la nivel international.
Multa, multa sanatate si multe clipe de relaxare iti doresc, draga mea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *