Gallery

Despre Pandora și culoarea speranței

pandora-rose-toamna-2016

LA VIE EN ROSE
Cred că rozul este culoarea care definește cel mai bine conceptul de speranță. Diafană, delicată, dar cu substraturi și simboluri profunde, așa cum sunt și aripile speranței și visurilor noastre. Iar Pandora – cea în cutia căreia, singură, speranța a rămas – nu putea fi mai intens definită decât prin roz, culoare colecției din această toamnă!

STRĂLUCIRE ÎN NUANŢE DE ROZ CU NOUA COLECŢIE PANDORA ROSE
Odată cu sezonul de toamnă 2016, pentru prima dată în România, PANDORA lansează PANDORA ROSE – o nouă colecţie strălucitoare şi elegantă, realizată dintr-un amestec unic de metale.
Reinterpretând motive populare şi modele clasice ale PANDORA, noile bijuterii reprezintă o colecţie romantică, în nuanţe de roz auriu. Acestea pot fi combinate şi purtate în funcţie de stilul individual, pentru a spune poveşti despre dorinţele şi speranţele fiecăreia dintre femei.
Și, dacă tot am vorbit despre simbolurile ascunse în culori, iată și simbolurile ascunse în forme și texturi din noua colecție Pandora.

SIMBOLURI DE STIL
Inima și tiara
– Un inel împletit reprezintă modul în care vieţile noastre sunt conectate, iar un inel de basm, perfect pentru o prinţesă modernă, are un design inspirat de o tiară, cu detalii în formă de inimă.

Pana sclipitoare
– Simbolizând speranţa, viaţa şi noile începuturi, această formă organică a penei este redată prin combinaţia roz de metale de la PANDORA. Împodobite cu micro-seturi de pietre, modelele rafinate ale inelului şi ale pandantivului constituie piese-statement, cu o notă boemă.

Cercul – poezia eleganţei
– Designul simplu, circular, al seriei Semnătură PANDORA este realizat la cele mai înalte standarde. Accentele pietrelor strălucitoare oferă o sclipire fină formelor grafice, făcând cerceii cu şurub perfecţi pentru a fi purtaţi zi de zi. Colierul clasic este ajustabil la diferite lungimi şi dă o notă clasică perfectă oricărei ţinute elegante.

Funde strălucitoare

– Păstrându-se în tendinţele vintage ale sezonului, delicatele funde decorate cu pietre lucitoare sunt ideale pentru a exprima feminitate. Acest motiv atemporal, creat cu meşteşug prin nenumărate pietre, este deopotrivă la modă şi de durată.

Adoptă și tu atitudinea roz și găsește-ți inspirația și simbolurile preferate și potrivite pe www.pandoragroup.net sau pe www.pandora.net. La vie est Rose!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *