Quote

Despre Mozart, în timpul Festivalului George Enescu

SAVURÂND MOZART
Este septembrie, deci festivalul George Enescu este în plină desfășurare, și anul acesta. Îl urmăresc cu ochii și urechile larg deschise; prietenele îmi spun impresiile după primele zile de concerte. Altele postează cu frenezie pe Facebook întrebări și apeluri pentru un bilet disponibil într-o anumită seară, când un pianist absolut genial va face sala să freamete de plăcere. Iar eu… eu mai am de așteptat, căci biletele mele sunt de abia pentru recitalul din seara de 22 septembrie…
Asta până ce O. mi-a dat aseară o idee minunată: haide să ascultăm o transmisie live de la festival, pe terasa ei cu vedere către grădini verzi bucureștene, cu copaci bătrâni și nostalgici, în timp ce privim cerul la apus și savurăm un Mozart. Nu Mozart compozitorul, culmea, ci Mozart lichiorul de ciocolată. Momente de relaxare, de satisfacţie, de răsfăt al simțurilor; câteva clipe inedite, de neuitat, doar pentru noi!

DESPRE MOZART, CU DRAGOSTE
Celebrul lichior, o specialitate austriacă de excepţie, un omagiu adus marelui compozitor, este disponibil acum şi în România. Fineţea gustului şi design-ul atractiv sunt principalele elemente care te cuceresc pe loc, când descoperi lichiorul de ciocolată Mozart.
Un Mozart cosmopolit – o experiență ce cuprinde în ea un tur al lumii. Căci mixul de ingrediente ce conţine ciocolată belgiană, batoane de vanilie autentice, din Madagascar şi frişcă olandeză îţi oferă o experienţă gastronomică deosebită şi te îndeamnă să călătoreşti cu gândul, pentru o clipă, în Salzburg, oraşul elegant şi rafinat al lui Mozart.

Simfonia aromelor Mozart creează o armonie perfectă a gustului iar design-ul sticlei în formă de bomboană de ciocolată întregeşte tabloul unei adevărate opere de artă căreia nu ii vei putea rezista. Un cadou potrivit pentru tine şi pentru cei pe care îi apreciezi.
Lichiorul este deja disponibil acum în România în două variante, Mozart Chocolate Cream şi Mozart White Chocolate Vanilla Cream. Gusturi ce surprind perfecţiunea și reflectă preocuparea constantă pentru inovaţie. O adevărată emblemă printre lichioruri.
Haide să trăim experiențe senzoriale speciale, de neuitat, zi de zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *