Quote

Despre modă și sustenabilitate

#Fashionable într-un mod sustenabil!
Fashion-ul sustenabil și responsabil este un curent al ultimilor ani și al prezentului și este trendul viitorului. Mai mult decât atât, acest concept devine un stil de viață pentru mulți dintre noi, întrucât devenim din ce în ce mai conștienți de dezavantajele supraproducției din industria modei asupra calității vieții noastre și a echilibrului mediului înconjurător.

Una dintre modalitățile prin care poți fi fashionable la modul sustenabil și responsabil, este shopping-ul online pe website-urile care revând haine din colecțiile Outlet ale marilor branduri și designeri, cu discount-uri mari.

Cine a spus că trebuie să investești sume foarte mari pentru a te îmbrăca de super calitate și pentru a purta haine de designer? În zilele noastre ai posibilitatea să achiziționezi de pe magazinele online haine, încălțăminte și accesorii foarte frumoase și trendy, pe care pur și simplu le iubești și de care chiar ai nevoie pentru a-ți completa ținutele de zi cu zi, de altfel și pentru diferite petreceri și evenimente, la prețuri cu adevărat rezonabile.

#Remix
Remixshop.com este unul dintre marile magazine online dedicate modei Outlet și Second Hand care au luat inițiativa în ceea ce privește consumul sustenabil și responsabil în industria fashion.

La secțiunea Outlet de pe Remixshop.com găsești mii de produse din gamele luxury, mid range și budget, de la branduri și designeri de renume la nivel internațional, din care îți poți alege piese de calitate la prețuri atractive, ca de exemplu: Dolce&Gabbana, Gucci, Fendi, Versace, Alexander Mc Queen, Alexander Wang, Burberry, Stella McCartney, Maison Martin Margiela, Acne Studios, Moncler, Michael Kors, Calvin Klein, Tommy Hilfiger etc.

În momentul în care îți completezi garderoba cu haine din colecțiile outlet, care sunt deja existente pe piață, vei avea un look foarte trendy și de calitate, fără să investești o avere. În plus, poți să economisești bani pentru pentru vacanțe și călătorii, pentru diferite activități dedicate relaxării, dezvoltării unor aptitudini, sau pentru hobby-urile tale. Și bineînțeles, descurajezi supraproducția din industria modei și faci un bine planetei.

Așadar, iată unele dintre cele mai mari beneficii de care ai parte atunci când optezi pentru Outlet Fashion:
Super discount-uri și prețuri atractive
Articole de îmbrăcăminte de o foarte bună calitate
Branduri și designeri cu notorietate la nivel mondial
Haine, accesorii și încălțăminte de la branduri de lux
Economisești bani pentru vacanțe și hobby-uri
Îți creezi outfit-uri cool, trendy și interesante
Planeta îți mulțumește. 

Fii tendy & fashionable în cel mai cool mod cu putință – gândind sustenabil, păsându-ți de planetă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *