Quote

Despre makeup, Shiseido si arta schimbării în bine

#FILOSOFIA RESURSELOR SUFLETULUI ȘI A FRUMUSEȚII
Ei bine, da, schimbarea este oricând și la orice vârstă benefică. Este condiția de bază a evoluției. Si, absolut necesar, nu trebuie sa fie exterioara, ci asumată; sa vina din tine!
Deloc intamplator, am pus inca de ieri in lista de noutati revigorante, pentru o schimbare in bine, conceptul brandului “Shiseido”.

Schimbarea in bine este un concept chinezesc, extrem de complex, venit din “Cartea Schimbarii” – reper de baza al confucianismului.
Si se traduce prin “Pretuieste virtutile pamantului, cel care da nastere unei noi vieti și tuturor lucrurilor”.
Numele in sine al brandului, Shi-Sei-Do se traduce astfel (extrem de poetic si filosofic, însemnând, pe scurt, “Casa Resurselor Sufletului”). Iar simbolul său, camelia, reprezintă delicatețea, prospețimea și frumusețea florii cu care este, cel mai adesea, asemănată superba piele a japonezelor.

New Seson. New You.
Intr-o zi mohorata, cu cer apasator, am descoperit, într-o adevarata oaza de relaxare pentru trup si suflet din nordul Bucurestiului, la Stejarii Country Club, cea mai noua gama Shiseido de machiaj, ducând spectaculos mai departe conceptul si valorile brandului.

Care este esența frumuseții japoneze?
În Japonia se crede că există un sens ascuns în toți și în toate. Că această forță subtilă este originea frumuseții. Filosofia Shiseido celebreaza chiar aceastăestetică japoneză, prin absolut orice produs de îngrijire și de machiaj. Splendoarea unicității; puterea ingredientelor active, venite direct din natură; plăcerea simplității; minimalismul și rafinamentul, exprimând emoție și frumusețe.
Este, cu siguranță, vorba despre un alt tip de frumusețe decât cea cu care suntem noi, occidentalii, obișnuiți. E un amestec de artă, știință și fel de a fi.
Dintre logică, simțuri și instinct. Între material și spiritual.
O frumusețe intimă, semnificativă. Se mișcă, respiră, danseaza, cântă, râde. Se îndrăgostește.
O frumusețe care TRĂIEȘTE. Din plin!
O frumusețe vie, un gând transformat in realitate, o idee care are suflet.
Ei? Ce spui de o astfel de frumusețe la care aspiră și la care ne provoacă filosofia japoneză?!

#OCHI
STILOUL EYELINER INK

Inspirate de caligrafia clasica japoneza, eyelinerele high-tech de la Shiseido ofera o culoare sublima, o linie precisă si un control senzațional in trasarea conturului.
Grafism perfect chiar si pentru o neindemanatica, asa cum sunt eu.
Secretul consta in micro-vârful său, ergonomic si ultra-fin, special conceput pentru o trasare cu precizie extremă. Practic, tragi linia natural si intuitiv, urmând cu ușurință conturul pleoapei.
Saturat in pigmenti ultra-negri, acest eyeliner fluid, ca un stilou, lasa o urma perfecta, care se usuca imediat, fara sa se întindă. Este waterproof si rămâne impecabila intreaga zi.

Produsul meu preferat din colecție este
NOUL KAJAL INK ARTIST

Culori flamboaiante, cu pigmenti saturati îndrăzneți, demni de a scoate in evidență ochii si… personalitatea puternică a excentricelor fashionista.
Violetul intens și verdele smarald sunt absolut superbe și pot fi purtate zi de zi, dar, datorită intensității nuanțelor, sunt perfect potrivite și pentru un machiaj special.

#3 OPȚIUNI… PE BUZELE TUTUROR
Acum nu mai ai doar “ruj” ca variantă, ci îți poți alege varianta preferata dintre cele 3 produse diferite- 3 opțiuni alternative.
Ce sa fie?
RUJ VISION AIRY GEL?
RUJ MAT PUDRAT?
SAU GLOSS?


GEL

Un ruj cu aspect semi-satinat, cu excelentă acoperire, îmbracă buzele intr-o culoare intensa si intr-un strat catifelat.
Un finisaj ultra luxos si high-tech, cu pigmenti intensi, care te incanta cu 28 de nuanțe diferite, inspirate de ultra modernul Tokyo.
Culoarea mea preferată din gamă este roșul intens 222 – Ginza Red (Lacquer Red).


RUJ PUDRĂ?

Un ruj mat, cu acoperire excelentă si o formula pudrata, ce dureaza ore intregi pe buze,fara a le usca.
Nuanța mea preferată, dintre cele 24 disponibile? 522 – Velvet Rope (Sangria)
Secretyl consta in amestecul unic de uleiuri si ceară, tipite si transformate intr-o pudra ultra-fina, in timp ce pigmenti sferici acopera orice imperfectiune.

LAC DE BUZE
Pigmentii de mare intensitate se combină cu efecte wow de luminozitate, datorita unei formule hibride unice, fluide si lejere.
O superbă nuanță îndrăzneață de fucsia este 301 – Lilac Strobe (Orchid).

#PIELE
ILUMINATORUL – VISIBLE FEELS INVISIBLE

Asa cum ne-a obisnuit deja, Shiseido sustine o frumusete reimaginata, o frumusete cu suflet.
Pielea este pânza pe care se va crea machiajul superb… Asa ca pielea trebuie sa fie perfectă, luminoasă, incredibilă! Tot ce trebuie sa faci este sa o cureți si hidratezi, zi de zi. Si sa lasi (sau ajuti!) apoi lumina sa se reflecte pe chipul tău.

Noile iluminatoare reflectă senzational lumina, gratie texturii lor revolutionare, polivalente, care se așterne natural si invizibil pe ten.
Pentru o frumusețe naturală. Vizibil nu este produsul,ci doar efectul de aură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *