Quote

Despre imperfecțiune, cu sinceritate

#GOWITHTHEFLAW
Trăim într-o lume plină de cenzuri și retușuri estetice la orice pas, de filtre (în programele din laptopuri, in aplicatiile din telefoane, în mintea noastră), într-o lume înnebunită de viziunea ideală, avidă de perfecțiunea artificial creată. Ei bine, fix în mijlocul acestei lumi de care suntem înconjurați, bombardați, asimiați, o campanie vine și spune că frumusețea noastră naturală, felul nostru de a fi, defectele, viața noastră natural de frumoasă sunt perfect de imperfecte!
O campanie fără prejudecăți și plină de libertate, ca o gură de oxigen – cea mai recentă campanie Diesel regizată de François Rousselet. PERFECŢIUNEA ESTE PLICTISITOARE. #GOWITHTHEFLAW!

Ȋn timp ce întregul web și întreaga societate sunt permanent în căutarea perfecțiunii, Diesel celebrează imperfecțiunea în noua campanie, în care toți protagoniștii nonconformiști se dezbracă de hainele grele ale rolurilor perfecte și își îmbracă straiele lejere ale propriei personalități. Imperfect de frumoși!

ÎN CĂUTAREA IMPERFECȚIUNII PIERDUTE…
Brand lifestyle internațional mereu inovator, Diesel a militat întodeauna pentru schimbarea conformității, a acestei uniformități a începutului de secol digitalizat, photoshopat, trecut prin filtre, în care toți se află în căutarea perfecțiunii. În care toți aleargă avizi după vacanța perfectă, pozele perfecte, chipul fără riduri, pielea perfectă, viața perfectă.

It’s time to GO WITH THE FLAW.
Da, FLAW. Nu flow!

Nu merge cu mulțimea, ci fii diferit, pentru că a fi #perfect – #flawless – se dă acum uitării! Mergi înainte cu ce ai, chiar dacă nu este idealul. Îmbrățișează ce nu poți controla.


Scriam săptămânile trecute că lecția pe care am înțeles-o cu adevărat acum, la 40 de ani, este că mai important decât sa te grăbești să ajungi la destinație este să te bucuri din plin de frumusețea drumului pe care îl parcurgi! Da, găsește curajul să îți porți cu mândrie defectele, urcă pe scaunul din față și bucură-te de călătorie.

„Aveam cincisprezece ani când mi-am făcut primii blugi cu mâna mea. Bineînțeles că nu erau perfecți. Dar asta îi făcea să fie speciali – și unici, ca tot ceea ce am făcut de-a lungul istoriei de până acum”, spune Renzo Rosso, fondatorul Diesel. Tot el mărturisește că a fost atras întotdeauna atras de neconvențional, tocmai pentru că asta te deosebește de mulțime.
Este timpul să (ne) acceptăm greșelile și imperfecțiunile și să mergem înainte și să ne bucurăm de parcursul trăit pe propria noastră piele… ok, așa imperfectă cum poate că e ea.

O CAMPANIE DESPRE IMPERFECȚIUNEA NOASTRĂ CEA DE TOATE ZILELE
Campania Diesel GO WITH THE FLAW are în centru un clip absolut genial și emoționant, semnat de François Rousselet, regizorul francez care a creat video clipuri pentru Snoop Dogg, Madonna și Rolling Stones – și cu Nicola Formichetti ca director artistic. Este un scrut metraj de impact, cu Edith Piaf declarând hotărâtă pe fundal ‘Non, je ne regrette rien’ și cu o distribuție în care actorii și modelele cu trăsături aparte, ce îmbrățișează imperfecțiunea și disconfortul din viața de zi cu zi și se ridică deasupra, râzând.
Perfecțiunea este overrated. Stilizează-ți defectele în ceva extra – fiindcă succesul se găsește în afara sferei comune. Schimbă-ți modul de a privi lucrurile astfel încât orice imperfecțiune să devină un atuu, orice lucru mai puțin bun să devină pozitiv, depășind astfel obstacolele și temerile.

Campania 2017 Toamnă-Iarnă a fost lansată într-un eveniment oficial la Beijing, ocazie cu care Diesel, în parteneriat cu Chris Lee -idol din industria muzicală chinezească – a dezvăluit o colecţie capsulă limitată, care pledează pentru o abordare sinceră față de ego și pentru celebrarea imperfecțiunii.
Imaginile campaniei pentru panouri si print au fost realizate de Tom Sloan, în timp ce conceptul a fost realizat în colaborare cu agenția Publicis Italia.

ÎN LOC DE CONCLUZIE

Da, indiferent de modă și trenduri, filosofia Diesel rămâne mereu aceeași, militând pentru pasiune, individualitate și exprimarea sinceră. În loc de concluzie, te invit să te bucuri ca și mine de gândurile de mai jos, transmise de Diesel pe canalul său youtube tuturor nonconformiștilor din întreaga lume:


Go with no plan. Go with not sure
Go with what makes you feel insecure
Go with the snooze
Go with your hair
Go with that face that needs no repair

Go with mistakes
Go with remakes
Go without knowing if you have what it takes

go with the tease
go with the game
go if no one remembers your name

Go with the “oops”
Go with no doubts
Go if it doesn’t look as good as it sounds

Go with the hunch
Go with oh fuck.
Go like you’ll never run out of luck

Go with the swipe
Go with the fling
Go without wanting to put on a ring

But go out in the open
And go with pride
Grab a front seat and enjoy the ride.

#GoWithTheFlaw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *