Quote

Despre carti, in cifre!

Libris.ro a aniversat 9 ani in online, timp in care a expediat peste 8 milioane de carti in intreaga lume

 

Libris.ro, cea mai mare librarie online din Romania, a implinit 9 ani de la lansare. Cu aceasta ocazie, echipa Libris.ro a sarbatorit alaturi de clientii sai, care au primit peste 7000 cadouri: bratari, cani si tricouri personalizate, precum si carti la alegere. 

 

In cei 9 ani de activitate, Libris.ro a expediat peste 8milioane de volume de carti, in intreaga lume. Clientii Libris.ro au plasat aproape 2 milioane de comenzi, livrate in Romania, dar si in destinatii indepartate, precum Somalia, Peru, Nepal, Pakistan, Japonia sau India.  

 

La 9 ani de la lansare, Libris.ro a atras o comunitate de cititori pasionati, peste 20 milioane de vizitatori unici, pentru care lectura a devenit o parte din viata, asa cum ar trebui sa fie in viata fiecarui individ care se respecta. Misiunea noastra din acest an este saindemnam cat mai multi romani sa citeasca, sa le aratam puterea cartilor de a deschide lumi, suflete si minti. Demersul nostru s-a concretizat in campania #RespectYourself –Ofera-ti timp pentru lectura, prin care incurajam publicul sa isi acorde timp pentru citit, pentru relaxare, pentru dezvoltare personala si o activitate prin care arata respect fata de propria persoana. Toate acestea nu ar fi posibile daca nu am avea alaturi o echipa minunata de 100 oameni, cititori, care duc mai departe valorile Libris si mesajul pro-lectura pe care il propunem pietei –declara Laura Teposu, Director de dezvoltare Libris.ro.

 

 

Beletristica si autorii romani, in top

 

In topul vanzarilor se afla titlurile de beletristica, cele de carti pentru copii, iar o crestere este vizibila si pe segmentul de dezvoltare personala si spiritualitate. 

 

“Ne bucura ca avem autori romani care se plaseaza de ani de zile in aceste topuri, asa cum ne bucurainteresul tot mai mare al parintilor pentru carti educative adresate copiilor” adauga Laura Teposu.

 

 

Peste 250.000 clienti Libris.ro au donat pentru Salvati Copiii 225.000 euro

 

Din 2014, clientii Libris.ro pot dona catre Salvati Copiii atunci cand plaseaza o comanda. Peste 250.000 clienti au donat deja, suma totala stransa depaseste 225.000 euro, fonduri folosite integral de Salvati Copiii in proiecte de dotare a maternitatilor din Romania. 

Aproape 25% dintre clientii Libris aleg sa faca si o donatie atunci cand comanda carti prin intermediul Libris.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *