Quote

Design. Contract Design!

CONTRACT DESIGN
Un eveniment concept în serviciul arhitecților, designerilor, dezvoltatorilor și contractanților – chiar în inima Bucureștiului. Cercetările nesfârșite privind aspectele formale și funcționale ale spațiului, tehnologia și materialele actualizate, dezvoltate cu mare atenție, reprezintă fundamentul filosofiei de planificare a proiectelor, care joacă un rol strategic în succesul acestora.

Un alt element important în succesul unui proiect de design, îl reprezintă sinergia dintre cei implicați în proiect, de la furnizor la beneficiar. Pentru a înlesni accesul la cele mai bune servicii din domeniu, HubDesign a creat CONTRACT Design, un eveniment concept în serviciul arhitecților, designerilor, dezvoltatorilor și contractanților, care are loc anual, în locația HubDesign din București.

În cadrul evenimentului de anul acesta, de pe 23 Mai, la HubDesign, au fost prezentate inovații conceptuale și stilistice, precum și instrumentele necesare pentru a realiza cu succes un proces de design autentic.

Evenimentul a fost completat de atmosfera de cocktail relaxată, care a facilitat un networking de calitate între reprezentanți ai massmedia, arhitecți, designeri și dezvoltatori imobiliari.

HubDesign mulțumește sponsorilor, Tambour și Ramon Soler, care au încredere în aceste concepte de evenimente și susțin cu tărie crearea de legături profesionale și de colaborare între designeri, arhitecți, companii de home&deco și dezvoltatori imobiliari. Colaborările de succes duc, în final, la proiecte și concepte inedite, profesioniste, care îi garantează clientului final satisfacția.

De asemenea, HubDesign mulțumește și partenerilor Schlumberger, Domeniul Bogdan și Mozart, care s-au asigurat că invitații au putut să savureze cele mai fine băuturi pe tot parcursul serii. Partenerii media CONFORT magazin, PharmaFood și interior au mereu grijă ca oamenii să afle despre ceea ce se întâmplă frumos în spațiul HubDesign.

HUB DESIGN
În inima Bucureștiului, aproape de zona Unirii, poți vedea de la distanță o clădire uimitoare. Modernă, minimalistă, cu un design aparte, la parterul căreia a luat ființă HubDesign, un mic colț de rai. HubDesign este cea mai bună alternativă pentru a descoperi design-ul interior. Pasiunea și dragostea pentru design au dus la crearea unui spațiu aparte, cu un concept complet diferit, care să ofere o experiență unică celor ce îi pășesc pragul. Un loc de întâlnire și explorare, unde designerii, arhitecții și consumatorii finali pot găsi produsul sau serviciul de design dorit și unde se pot organiza cele mai frumoase evenimente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *