Quote

Descoperă noul magazin Nike, în Mega Mall

#NEW SHOP NIKE
Sport Time Balkans, noul distribuitor Nike, a deschis zilele trecute în Mega Mall București – primul magazin monobrand din cele 3 planificate pentru această toamnă în România

Cu o suprafață de 286 metri pătrați și un design ultra modern, magazinul Nike din Mega Mall s-a redeschis cu un nou concept de retail și ultimele colecții de alergare, fitness, colecții destinate copiilor și articole de lifestyle și streetwear pentru pasionații brand-ului.

Nike Mega Mall este primul magazin din cele șase anunțate de către Sport Time Balkans pentru această toamnă – trei magazine Nike în România și trei magazine în Bulgaria.

“Marcăm astăzi un moment important – inaugurarea primului magazin Nike deschis de Sport Time în Romania, în calitate de nou distribuitor al brandului, atât pentru România cât și pentru Bulgaria. Vor urma în cel mai scurt timp încă două magazine Nike în București, respectiv Brașov și trei magazine Nike în Bulgaria în Sofia și Plovdiv. Vom oferi clienților noștri o experiență de shopping completă, cele mai inovatoare concepe de retail lansate de Nike la nivel global și cele mai noi colecții de articole sportive. Ne bucurăm că reușim să implementăm planurile de dezvolatare ale companiei și ale brandului, într-un an cu foarte multe provocări.” âspune Gabriel Maranca – General Manager Sport Time pentru România și Bulgaria.

Magazinul Nike Mega Mall s-a redeschis în același spațiu de la etajul 1 și își așteaptă clienții de Luni până Duminică în intervalul orar 10:00-22:00.

#SPORT TIME
Sport Time Balkans este partenerul și distribuitorul exclusiv Nike din anul 2014, pentru 6 teritorii din regiunea Balcanilor și detine acorduri comerciale pentru încă două țări. Începând cu 1 iunie 2020, compania a preluat distribuția exclusivă a brandului Nike pentru Romania și Bulgaria.
În prezent, compania operează numeroase magazine Nike și va continua să deschidă în viitorul apropiat noi locații și să lanseze noi concepte inovatoare de retail în întreaga regiune. Sport Time Balkans este permanent dedicat promovării sportului și unui stil de viață sănătos, oferind în același timp produse și servicii premium către milioane de clienți din toată regiunea Balcanilor.

#NIKE

NIKE Inc., cu sediul în Beaverton – Oregon, este leader internațional în design, producție și distribuție de încăltăminte, îmbrăcăminte, echipamente și accesorii sportive autentice pentru o largă varietate de activități sportive. Printre brandurile deținute de NIKE, Inc. se numără și Converse – recunoscut pentru colecțiile sale de sneakers, îmbrăcăminte și accesorii casual. Mai multe noutăti și alte informații financiare sunt disponibile la http://investors.nike.com și http://news.nike.com sau la @nike pe Instagram.

Si nu aș putea să închei altfel știrea decât lăsându-te în compania celei mai recente campanii NIKE – de o frumusețe și o profunzime a mesajului absolut incredibile:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *