Quote

Delicii take-away

Tefal caserola clip & close

Tefal caserola clip & close


Bucură-te de stilul tău de viață și de gustările tale preferate oriunde ai merge sau oricât de lungă ar fi călătoria.
Veștile bune ne sunt date și de data aceasta de Tefal, care ne face vara mai delicioasă cu noua sa gama de caserole, travel cups & mug-uri – cel mai bun mod de a ne începe vacanța. Bun… de te lingi pe buze!
Să nu uităm că Tefal vine (de nici mai mult, nici mai puțin de 6 decenii!) în întâmpinarea consumatorilor din întreaga lume cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate și sănătoase, cu rezultate garantate. Soluții inovatoare şi practice pentru a-ţi face viaţa mai uşoară şi pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine şi pentru cei dragi.

Vrei să păstrezi savoarea unei budinci abia scoase din cuptor sau să savurezi clătitele cu ciocolată sau brioșele cu dulceața ta preferată, fie ca ești acasă ori la drum?
Ei bine, noile caserole Clip & Close de la Tefal vin într-o gamă largă de culori și dimensiuni, pentru ca să te bucuri de fructe, legume sau mâncare, mereu pe gustul tău – caserolele mențin alimentele proaspete pentru mai mult timp, datorită sistemului unic de etanşare, împiedicând astfel dezvoltarea germenilor și bacteriilor în interiorul lor.
Acum poți uita de recipientele care curg sau care nu mențin intacte aroma și consistența felului mâncare de preferat – pentru că, datorită noilor caserole „leak proof”, poți lua cu tine chiar și cele mai sofisticate preparate. Misiunea Tefal: prospețime care durează!

Cu forme jucăușe și în culori care îți încântă ochiul, cu travel mugs & cups îți bei cafeaua și ceaiul la drum, exact ca în cafeneaua ta preferată!
Prevăzute cu sistemul Quick Press, cănile de călători sunt ușor de deschis prin simpla atingere a unui buton și 100% etanșe atunci când sunt închise. Deci, de ce să nu te bucuri de momente relaxante, cu o cană leak proof și drip-proof, pe care o poți așeza în geantă sau rucsac fără grijă că băutura ta favorită ar putea curge.

Travel mug-urile sunt de asemenea proiectate să se potrivească în toate suporturile standard de băuturi din maşină și pot fi deschise ușor, folosind o singură mână.
Iar dacă vrei să iei cu cu tine înghețata homemade, sănătoasă și făcută doar din ingrediente naturale sau cel mai tare espresso, ce te ține treaz până la destinație, travel thermo mugs sunt cea mai bună soluție pentru o călătorie de neuitat.

Tips&tricks:
Vară sau iarnă, travel mugs și travel cups sunt întotdeauna alegerea perfectă. Acestea păstrează lichidele reci până la opt ore și fierbinți până la patru ore.

Vara asta „be an eye catcher” cu Tefal – inovaii special pentru tine, pentru ca să te bucuri de soare, de cei mai buni prieteni si de călătorii revigorante! Rămâi hidratat și gustă aroma verii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *