Gallery

Defileu inedit marca Musette & Depot 96

Defileu inedit la lansarea colecțiilor de toamna iarna 2016 2017 Depot 96 si Musette

Defileu inedit la lansarea colecțiilor de toamna iarna 2016 2017 Depot 96 si Musette

Și dacă vechile și dragele noastre cliente ar lua locul manechinelor?!
Aceasta a fost ideea năstrușnică prin care prezentarea colecțiilor de toamnă iarnă 2016 2017 Depot 96 și Musette ne-a surprins și încântat maxim, serile trecute! Mai exact, ideea transpusă în cat-walk de Cristina Batlan si de sora ei, Iulia Radu, cele două nume din spatele a două branduri românești de renume – Musette și Depot 96.

DEFILEU INEDIT!
Evenimentul de lansare a colecției toamnă-iarnă 2016-2017, semnată Depot 96 și accesorizată cu pantofi, botine și poșete Musette, a strans la un loc, ca de obicei, o multime de fashion-editors, bloggeri și iubitori de modă, alături de personalitati, printre care Crina Matei, Oana Roman si Laurent Tourette, care au luat parte cu plăcere la prezentarea de moda care a avut loc in aer liber, la sediul firmei Musette.

Vedetele incontestabile ale serii au fost piesele vestimentare și accesoriile din colecțiile noi.
Însă surpriza cea mai mare a fost faptul ca pe podium nu au urcat manechine cu forme perfecte, cum ne-am obișnuit deja la orice prezentare de modă. Ci… clientele marcilor Depot 96 si Musette au defilat ele însele, purtând cu atitudine noile creatii ale celor doua surori!
Impactul asupra publicului a fost de mare succes. Cu atât mai mult cu cât modelele care au luat locul manechinelor in prezentare au de la 25 la 60 de ani – toate pline de grație și de personalitate si de farmec.

DESPRE COLECȚIA TOAMNĂ-IARNĂ 2016-2017 DEPOT 96
Outfiturile și piesele vestimentare propuse de creatoarea Depot 96 pentru sezonul rece 2016-2017 sunt jachetele și vestele cu croiuri lejere, paltoanele și cardiganele. Ca materiale, s-a optat exclusiv pentru țesături premium fluide, precum bumbacuri, casmir, lana si piele.
M-a încântat gama cromatică variată, potrivită în orice ocazie și pentru orice gust, de la roz pal, paletă de bejuri și marouri pana la albastru nobil si rosu flamboaiant.

Felicitări, Musette si Depot 96 – un concept inedit, care a garantat reusita absolută a evenimentului.
Practic, fiecare dintre noi, invitatele din public, am fost surprinse, încântate și ne-am identificat cu cate o creatie.
Toate manechinele ad-hoc au purtat în timpul prezentării eleganți pantofi și genți Musette și au fost radiante pe podium. De coafurile superbe s-a ocupat Geta Voinea, iar echipa Mirelei Vescan le-a realizat impecabilul machiaj de seară.
O toamnă trendy & chic să avem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *