Quote

De unde închiriem sau cumpărăm rochii de ocazie

Sânzienele – sărbătoarea magică a verii și a florilor cu arome de legenda – m-a fascinat dintotdeana. Poate pentru că celebrează Vara, în toată splendoarea ei; poate pentru că marchează cele mai lungi zile ale anului și cele mai fierbinți nopți albe, cu parfum de distracție și de vacanță de vară. Poate și pentru că pe personajul feminin fascinant din Noaptea de Sânziene a lui Eliade o cheamă Ileana (ca pe mine, adica)…, iar romanul cel plin de mister si de simboluri este printre preferatele mele.
Și poate și pentru că în această perioadă se întâmplă o mulțime de petreceri și de evenimente mondene la care nu aș avea cum să lipsesc!

Petrecerile estivale ale marilor reviste glossy sunt capul de afiș al oricărui început de vară și se întâmplă toate zilele acestea: de la petrecerea Viva la cea a Harper’s Bazaar, Cosmopolitan, Marie Claire, A List Magazine, toate s-au întâmplat una după cealaltă, în ultimele săptămâni.
Garden parties superbe si exclusiviste, oragnizate în locuri de poveste. Iar serile acestea am în agendă petrecerea revistei OK, a revistei Unica, dar și mari distracții stylish, precum cea de 8 ani Molecule F, cea de Sânziene și cea Red Label by Campari de la Palatul Bragadiru.

Prima și cea mai mare întrebare pentru orice fashionista este “OK, și eu cu ce mă îmbrac?! Cum și de unde îmi mai iau încă o ținută cool & trendy pe lângă toate celelalte zece pe care mi le-am cumpărat numai vara asta”?

Da, sincer, de unde îmi iau încă o rochie de nota 10, în care să strălucesc și la următoarea petrecere? Viața mondenă este grea, să nu zici că nu te-am anunțat 🙂 Dar haide să îți spun secretul cu care tocmai am întâmpinat 3 dintre petrecerile cele mai hot ale sezonului: am închiriat 3 rochii de poveste – pe care o să le regăsești începând de mâine în albumul Amazing de pe pagina mea de FaceBook.

TOTUL ÎNCEPE CU O PROBĂ. ȘI CU MUUUULTE ROCHII WOW!

Pentru ca asa viata este mult mai confortabila. Pur si simplu economisesti timp si bani. Nu iti mai risipești clipele pe cautarea rochiilor si primeste accesul la colectia de rochii customizabile AMazing by Apetrei Mihaela. Aici găsești peste 200 de rochii speciale, atat create de designeri cunoscuti, cat și creații semnate Mihaela Apetrei.

Amazing by Mihaela Apetrei, showroom-ul din str. Masina de Paine nr. 67 (zona Obor – Șoseaua Colentina) este un loc unde ajungi sa te intelegi mai bine pe tine. La fel ca si tine, aici poti sa radiezi in orice situatie si in acelasi timp fara sa investesti toate economiile tale.

Cu ajutorul site-ului apetreimihaela.ro nu trebuie sa cumperi neapărat o rochie care îți place și îți vine minunat. O poți pur și simplu inchiria atunci cand ai nevoie. O modalitate super-smart să poți purta ceva nou la fiecare eveniment, fara sa investești o avere și fără să acumulezi zeci de rochii în garderobă, pe care apoi poate nici nu le mai porți.


CONCEPTUL AMAZING

Mihaela povestește că acest Concept Amazing a luat viața in ziua când a trebuit sa meargă la un eveniment anunțat in ultima clipa și nu avea cu ce sa se îmbrace.
“Am căutat pe internet și am găsit un magazin de închiriat rochii. Mi s a părut o idee foarte interesantă și am zis de ce nu?
Urma sa îmi deschid oricum o afacere pe partea de make-up și hairstyling. Fiind de 8 ani in acest domeniu îmi doream sa muncesc pentru mine. M-am gândit ca nu e nimic mai frumos decât sa le combini pe toate. ( make-up hairstyling, cosmetica, manichiura, rochii de închiriat, accesorii și chiar pantofi).
De când ma știu am fost pasionata de accesorii si tot ce tine de moda. Înainte sa îmi deschid propriul salon aveam o mini afacere online de accesorii. Tot timpul clientele mele m-au întrebat de unde am o anumite pereche de cercei, o geanta și așa am adus la mine in salon și o colecție de accesorii( cercei, coronițe, lănțișoare).”

In acest mod, putem sa mergem intr-un singur loc și pentru machiaj si coafat, si pentru rochie, fără sa mai pierdem timp alergand intre showroom-ul de haine, salonul de make-up și cel pentru realizarea coafurii. Suntem gata pentru eveniment și vom arăta senzațional cât am zice “Amazing”.

“Ma bucur foarte mult când mi se cere sfatul și îmi face plăcere sa ajut doamnele si domnisoarele care îmi trec pragul. De 8 ani sunt in domeniul acesta iar de 5 ani investesc foarte mult in mine(cursuri, seminarii, concursuri, in acest fel am dobândit o colectie destul de mare de diplome de care sunt foarte mândra) ca in acest fel sa fiu la curent cu toate noutățile, sa pot oferi clientelor mele cele mai bune servicii.”, continuă Mihaela Apetrei.

Cum ajungi la Amazing by Mihaela Apetrei?

Printr-o simplă programare, sunand la numarul de telefon 0765.606.076.
Showroomul este pe Str. Masina de Paine nr. 67 – lângă Șoseaua Colentina, deschis de Luni pana Vineri intre 10:00 si 19:00 și Sambata de la 10:00 la 16:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *