Quote

De gustibus

#De gustibus…
„Gusturile nu se discută.” Ba da, însă nu în sensul în care această zicală este folosită. Gusturile se discută, și chiar asta vom face. Vom… discuta despre gustul mâncărurilor la care nu se adaugă Vegeta și al celor la care se adaugă.

#Gustos
Un preparat în care nu se folosește Vegeta Universal poate fi gustos cu o limită. El va păstra, desigur, aromele ingredientelor folosite. Însă cum toți ne plângem că legumele nu mai au gustul pregnant de altădată, o lingură de Vegeta pentru fiecare porție de mâncare (și chiar pentru fripturi de carne sau pește) este plusvaloare.

O dată pentru că acest adaos nu acoperă gustul preparatului, nu îl schimbă, ci îl îmbogățește și îl scoate în evidență. Apoi pentru că echilibratul amestec de legume deshidratate și condimente oferă preparatului nostrum o aromă deosebită.

Acesta este secretul care face ca de peste 60 de ani de la descoperirea formulei originale, Vegeta să continue să fie la fel de populară, de apreciată și de folosită în bucătărie. Vegeta Universal poate fi folosită în diverse moduri, fie adăugată în supe, ciorbe, sosuri, legume, orez și în principiu în absolut orice fel de mâncare cu cinci minute înainte de a fi gata, fie presărată pe carnea care urmează să fie prăjită sau friptă pe grătar. Indiferent dacă este de porc, de pui sau pește.

#Puțină istorie
Știați că…
produsul Vegeta Gust de Găină a luat naștere în anul 2009, exact la celebrarea a 50 de ani de când Vegeta a fost lansată pe piață?

Este o bază de mâncare care îmbină cu delicatețe prospețimea cărnii de găină cu amestecul unic de legume și condimente pentru a da savoare și originalitate supelor, tocănițelor, fripturilor, mâncărurilor din legume și sosurilor.

Adică tuturor felurilor de mâncare. Motiv pentru care nu ar trebui să lipsească din nicio bucătărie, pentru că este la fel de potrivită pentru un preparat traditional, cât și pentru unul în care fantezia și inovația au avut un cuvânt de spus. Nu te teme să experimentezi și să folosești Vegeta Gust de Găină atunci când pregătești o mâncare cu carne albă.

Și nici atunci când nu folosești carne la preparare, dar vrei să te bucuri de gustul ei ca o atingere fină, ca o amprentă pusă de un mare bucătar. Bucură-i pe cei dragi ție cu mâncăruri savuroase și vei constata că, da, gusturile se discută. Și despre deliciosul tău preparat se va vorbi cu admirație și încântare.

Quod erat demonstrandum. Adică exact „Ceea ce era de demonstrat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *