Quote

De ce suntem înnebunite după… 2000 de calorii?

Cu cât inovațiile în machiaj și noile tehnici avansează, cu atât mai mult ne dorim să avem gene lungi, lungi, tot mai lungi, mai curbate și cu mai mult volum. Și, evident, sprâncene perfect conturate, care să ne scoată în evidență trăsăturile și să ne accentueze privirile seducătoare.
Ce să mai, când vine vorba de gene și de sprâncene, nu putem fi sub nicio formă… cuminți și modeste. Vrem să demolăm miturile, să depășim limitele, să încălcăm regulile. Așa că nimic nu ni s-ar potrivi mai bine decât îndemnul Stellei Maxwell, frumoasa cu genele date la MAX-imum, noua ambasadoare MAX Factor.

DE CE NE PLAC 2000 DE CALORII!
“Devino și tu o dependentă de gene curbate, ca mine!”, spune Stella Maxwell. Încalcă si tu regulile… gravitației, ca să obții niște gene absolut spectaculoase și curbate , cu noul Mascara Max Factor 2000 Calorie Curl Addict!
Noul mascara de la Max Factor – Max Factor 2000 Calorie Curl Addict Mascara – oferă simultan, cu un singur produs, și gene întoarse, și volum extrem. Ușor de folosit, datorită periuței speciale, cu un capăt scurt, care oferă precizie la fiecare aplicare. Dar și a formulei, cu un mix de diverse tipuri de ceară, care permite curbarea incredibilă a genelor și fixarea lor.
Max Factor 2000 Calorie Curl Addict Mascara este deja disponibil si in Romania in magazinele de beauty.


ȘTIAI CĂ SPRÂNCENELE NE REDEFINESC TRĂSĂTURILE?

Fă cunoștință cu noul Max Factor Natural Brow Styler
Un gel care efectiv ne sculptează, stilizează și definește sprâncenele, precum un expert în makeup.
Spâncenele vor căpăta și își vor menține întreaga zi o formă impecabilă. Iar gelul, fiind transparent, este potrivit oricărei nuanță de păr.
Secretul tehnologiei stă, ca și la mascara, în diversele tipuri de ceară care separă și definesc perfect firele de păr, însă nu le colorează! În plus, le poți pieptăna, stiliza și fixa în forma dorită datorită periuței speciale.

Eu, care sunt obsedată de spâncene și de forma lor (ale mele fiind destul de rare și cu firul subțire), am un senzor special care detectează orice noutate de pe piață în materie de colorare, pigmentare, stilizare, grooming ori pensare… Așa că nu aveam cum să rămân insensibilă la noutatea de la Max Factor Natural Brow Styler și să nu vreau să îl încerc. Mai ales când totul se face simplu, cu un singur produs, dintr-o singură aplicare: și pieptănarea firelor, și stilizarea, și fixarea lor.

Spâncene ca în vremurile glam ale Hollywood-ului? Just get the Max Factor look!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *