Gallery

Curs de automachiaj by Elena Ciftci

ileana-petrache-curs-de-automachiaj-by-elena-ciftci

Am tot auzit multe prietene și cunoștințe că ar vrea să se machieze, dar nu au timp. Sau, în orice caz, preferă să mai lenevească în pat câteva minute decât să petreacă acele câteva minute pentru a se machia, mai ales că nu prea se pricep și nu sunt niciodată mulțumite de rezultatul machiajului lor de amatoare.
Știu, toate ne căutăm scuze pentru orice nu ne este la îndemână să facem. Și eu îmi caut scuze să nu beau apă mai deloc… Sau să mănânc doar când și ce îmi aduc aminte…
Ei bine, nu sunt de acord cu argumentele invocate și mai sus amintite, trebuie să o spun. Nu aș ieși nemachiată din casă nici bătută și jur că îmi ia fix 4 minute să mă machiez, în fiecare dimineață. Nu, nu mă pictez, nu realizez vreo operă de artă. Pur și simplu îmi schimb puțin lookul și foaaaarte mult tonusul psihic punând puțină culoare pe buze sau accentuându-mi privirile.

Plus că și tu poți (daca pot până și eu, neîndemânatică prin definiție!) să îți realizati un machiaj rapid si frumos, in fiecare dimineată, începand ziua cu o stare de bine si cu incredere, sau atunci când vrei sa fii in centrul atentiei la o întâlnire ori la un eveniment special.

Cum?
Păi iată care sunt veștile bune: deja avem pe cineva care să ne învețe să ne machiem singure și bine, în 2 timpi bine gândiți și 3 mișcări învățate ,căci s-a deschis singura scoala de automachiaj din Romania by Elena Ciftci

Make up artistul Elena Ciftci s-a gândit la această nevoie reală a fiecăreia dintre noi de a se machia singură, și repede, și corect și potrivit, cand a deschis singura Scoala de Automachiaj din Romania. Elena si-a propus ca pe parcursul a 2 zile orice femeie sa realizeze in doar cativa pași simpli un machiaj de zi perfect, dar si un machiaj de seara veritabil, ca atunci cand nu ai loc la machiaj pe nicăieri sa poti sa iti improvizezi singura cel mai tare machiaj.

Am participat zilele trecute la cursul de automachiaj al Elenei și am descoperit un om frumos – o femeie veselă și frumoasă și un make-up artist talentat – care, după ce am discutat relaxate despre stilul meu de viață și despre programul meu nebun, mi-a explicat exact cum să îmi fac un machiaj wow cu care să mă pot mândri, care să îmi stea bine și care să se realizeze simplu. Rezultatul l-ai văzut în poza de mai sus 😉

„Stiu ca fiecare femeie are multe intrebari cand vine vorba de aspectul sau, de frumusete, de stima de sine si increderea care se dobandeste cand te uiti in oglinda si spui…da, azi chiar arat bine! De aceea am gandit aceasta Scoala de Automachiaj, tocmai pentru a reda femeii increderea in sine de care are nevoie. Este un curs de machiaj personalizat, unde nu doar inveti cum sa aplici machiajul in functie de tipologie, fizionomie, trasaturi, personalitate, stil de imbracaminte. Este un curs care are ca rezultat cresterea stimei de sine, radiind frumusete, feminitate, senzualitate, farmec si mister” spune Elena Ciftci.

La Cursurile de automachiaj By Ciftci Elena se pot inscrie toate persoanele care doresc sa stie care sunt produsele potrivite pentru fiecare, investiind eficient, astfel incat machiajul si nuantele, sa le puna in valoare.
Cursurile se fac in grupe de 6 persoane maxim sau individual one to one, cu varste intre 14 si 60 ani.
Elena Ciftci este un make-up artist cu o vasta experiență în domeniul machiajului, realizand machiaje profesionale pentru Valentina Pelinel, Crina Matei, Ilinca Vandici si Bianca Dragusanu.
Elena are formarea de baza la Iuliana Sandu, trainer din Chișinău, Masterclass Centrul de instruire publishing – Bridal Make Up style Iuliana Sandu, Masterclass – atelier Paris – tehnica acuarelei, tehnica creionului si tehnica eyelinerului, Masterclass Alexandru Abagiu – tendințe in Make Up si un Masterclass in perfectionare tehnici cremoase si eyeliner by Natalia Clima.

Unde o găsești pe Elena Ciftci?
Salonul este în Piata Alba Iulia, Nr 6, bloc I 5, Sc 2, ap 28, etaj 1, rond Alba Iulia, (ușa de lângă restaurantul El Bacha). Îi poți scrie pe email ciftcielena@yahoo.com, sau o poți suna pentru îmscrieri sau programări la tel. 0754211021.
Facebook-Ciftci Elena Make Up artist, Site-www.ciftcielena-makeupartist.ro.
Cu siguranță m-aș da oricând pe mâna ei pentru un machiaj special, de seară sau pentru nunta prietenei mele N.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *