Quote

Curly salon not only for curly hair!

la vernisajul colectiei Zestrea by Liliana Turoiu, in cadrul Carnavalului din Veneția

la vernisajul colectiei Zestrea by Liliana Turoiu, in cadrul Carnavalului din Veneția

Bună, sunt roșcată și am părul ondulat și extrem de rebel. Și, da, sunt obsedată să îl am drept și ascultător! (așa aș putea să îmi încep, mai în glumă, mai în serios, confesiunile unei dependente de produse anti-frizz, de plăci de îndreptat, de plăci rotative de coafat…)
Pregătindu-mă pentru mini-vacanța la Carnavalul de la Veneția și dorind o coafură specială, care să și țină câteva zile, în ciuda umidității venețiene, m-am hotărât să răspund fix invitației la o schimbare de look venită fix din partea salonului Curly! Numele (“Cărlionțat”) mi-a inspirat încedere că oamenii ăștia chiar știu cum să se descurce cu un păr creț și cu o voință proprie.

Curly, un nou beauty salon şi o multitudine de posibilităţi
Zis și făcut – practic, cel mai greu de mulțumit de felul în care arătăm suntem chiar noi, în fiecare dimineaţă, când ne privim în oglindă și nu ne place cum ne stă părul, cum arată pielea, poate că a apărut un coș sau o linie fină ne dă de furcă, poate că machiajul nu ne-a reușit perfect și nici nu mai avem timp să îl refacem…

Curly, deschis de o lună chiar la parterul hotelului Sir – Lujerului, este mai mult decât un salon de frumuseţe, este un loc mic și cochet în care să vii de câte ori vei vrea o pauză de la agitaţie şi o portiţă către relaxarea mult aşteptată. Pentru că e destul de dificil pentru o femeie să găsească totul într-un singur loc, cei de la Curly şi-au propus să ofere celor care le trec pragul o experienţă unică şi “o stare plină de roz” – după cum au declarat deja unele dintre cliente.

Frumuseţe, relaxare, prietenie.

La Curly te simți bine, într-o atmosferă prietenoasă și destinsă. Stilista, pro-activă și cu idei bune, m-a convins să nu mă tund drastic, cum voiam eu, ci doar să îmi redea forma. Iar coafura asupra căreia am căzut amândouă de acord a fost vintage, cu ușor volum spre vârfuri și bucle în stilul anilor ’60.
Aflu de la ea că a fost înotătoare de performanță (nu mi-aș fi dat seama din alura ei minionă și din coafura impecabilă). Și că toate clientele pleacă cu zâmbetul pe buze. Iar, la sfârșit, tunsoarea bob asimetric și coafura cu bucle lejere și flexibile îmi zâmbesc și mie din oglindă.

Profesionalismul este o artă
Salonul Curly a avut un început frumos şi promite să se menţină într-o continuă ascensiune. Stiliştii din echipă sunt perfecţionişti, talentaţi şi prietenoşi. La capitolul produse nu se lasă mai prejos. Folosesc cele mai bune game de produse profesioniste şi acest lucru se vede în calitatea serviciilor lor.
Tendinţele de frumuseţe se schimbă de la o zi la alta, moda evoluează în contraste interesate promovând când sofisticatul şi îndrăzneţul când naturalul şi delicateţea acestuia. În felul acesta doar profesioniştii cu adevărat pasionaţi de meseria lor reuşesc să facă performanţă. E nevoie de multă ambiţie pentru a fi veşnic cu un pas înaintea competiţiei, însă echipa Curly are acest atu în mânecă deja.
Adevărul este că fiecare femeie are periodic nevoie să-şi amintească că este frumoasă. Indiferent că eşti o business woman cu un program mereu încărcat şi imaginea impecabilă este un must-do sau chiar dacă eşti o susţinătoare a spiritului rebel, din când în când meriţi să te desprinzi de rutina sau tumultul cotidian şi să te laşi răsfăţată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *