Gallery

Curățenia de toamnă

Încă de pe vremea când eram mică mi s-au prins bine în memorie momentele de curățenie generală temeinică, primăvara și toamna. Bunicele mele intrau într-un semi-maraton al curățeniei lună, al dereticării, al lustruirii, al spălatului de geamuri și covoare, al aruncării de obiecte inutile de prin casă și grădină.
Aveau (și încă au!) două rânduri de perdele, cuverturi și covoare, pe care le alternau, fiecare dedicat special câte unui sezon, alese cu atenție și păstrate cu sfințenie, mai ceva decât colecțiile de primăvară-vară, respectiv toamnă-iarnă de pe podiumurile de modă. Un obicei extrem de sănătos și de cool, de altfel!

CURĂȚENIA GENERALĂ CEA DE TOATE SEZOANELE!
Interesați tot mai mult de ce tip de produse folosim, cât de sănătoase și cu respect față de mediu sunt, în anul de grație 2016 este normal să acordăm mare atenție alegerii produselor de curățenie și să le căutăm mereu pe cele mai potrivite casei noastre.

Tot căutând, am descoperit SANO.
În primul și în primul rând, îmi place că am de unde alege, Sano având o gamă extrem de amplă, de la articole de toaleta si igiena personala, la produse de curatenie si mentenanta, detergent pudra, lichizi si balsamuri de rufe, insecticide si pesticide, produse din hartie si produse dedicate segmentului HoReCa si industrial. Ca și brandurile de cosmetica Careline si Natural Formula.

GREEN TREND
În plus, toate produsele Sano sunt fabricate respectand cele mai stringente standarde international si de management ale mediului înconjurător,
unitatile de productie Sano tinand cont de standardele Americane si Europene in asigurarea securitatii, a calitatii deosebite a produselor și a protejării mediului.
Am aflat, în timp, că Sano este una din primele companii din lume care au incetat utilizarea freonului, protejand astfel stratul de ozon, iar prin introducerea ambalajelor economice, alaturi de promovarea continua a sortimentatiei refill, Sano a redus volumul deseurilor si a necesarului pentru transport.

Sano contribuie si sustine activ reciclarea plasticului, care in cele din urma se reflecta in semnificative reduceri de cost.
Compania a primit prestigiosul premiu Platinum Mark, acordat de Standards Institute of Israel, pentru implementarea a trei standard de management: ISO 9001 pentru Managementul Calitatii, ISO14001 pentru Management de Mediu si ISO 18001 pentru Managementul Sanatatii si Securitatii Ocupationale. Distinctia a fost acordata si in virtutea contributiilor Sano pentru protejarea si conservarea mediului, a detinerii Green Mark-certificarea privind responsabilitatea asumata fata de natura – si a gamei variate de produse.

www.sanoint.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *