Quote

Cum să scapi de riduri rapid și eficient

Îți dorești o metodă simpla si inteligenta care pur și simplu să șteargă ridurile de pe chipul tău? Un tratament sau o soluție magică antiîmbătrânire, eficiente și fara durere sau timp de recuperare? Se pare că soluția secretă a fost descoperită. Există și se numește VIVACE!

„LOVE THE SKIN YOU’RE IN”
Vivace este cea mai avansata tehnologie care ofera rezultate spectaculoase anti-aging, tocmai lansată de Estetica Top Medical. Și se regaseste exclusiv in S Clinic, pe str. Aron Cotrus, Nr. 57 Etaj 1 , Herastrau , Bucuresti.
Tratamentul Vivace functioneaza pe baza de radiofrecventa fractionata si are rol de lifting si fermitate, lucrandu-se in zona fetei, a gatului, decolteului, mainilor si corpului.

BENEFICII
Vivace Atenueaza liniile fine si ridurile, Confera lifting si fermitate, Fara durere, Fara timp de recuperare, Cu rezultate imediate!

În plus, Vivace oferă posibilitatea unui tratament targetat!
Pentru zona faciala, se poate opta pentru tratarea intregii fete sau targetat, pe patru zone: frunte si ochi, obraji, barbie si zona mandibulara, gat. Foarte important este de retinut faptul ca, datorita capatului de tratament ce are o marime optima, se poate lucra si zona perioculara si periorbitala. Aplicatorul are 36 de ace, numarul optim pentru tratament complex.

EFECTE GARANTATE
Tratamentul atenueaza ridurile, pentru ca pielea dumneavoastra sa devina imediat mai ferma si mai neteda. În plus, trateaza acneea si cicatricile postacneice și reduce porii.
Pentru corp, Vivace oferta alternativa in tratarea vergeturilor și a zonei decolteului.

Tratamentul este realizat in urma aplicarii cremei anestezice, pentru un confort sporit al pacientului, realizandu-se astfel interventia fara durere sau timp de recuperare. Rezultatele se vad imediat si se imbunatatesc cu timpul.
Efectul se pastreaza timp de sase luni, dupa care se poate relua tratamentul.

Este important de retinut faptul ca radiofrecventa functioneaza pe baza unor unde ce penetreaza straturile pielii pentru a incalzi selectiv tesuturile si matricile extracelulare unde sunt fixate fibrele de colagen.
Aceasta incalzirea locala stimuleaza metabolismul fibroblastilor; accelerand producerea de noi fibre de colagen si elastina, ceea ce confera fermitate si elasticitate pielii, asigurandu-i un aspect sanatos si intinerit. Vivace combina radiofrecventa cu microneedling, pentru a avea un efect anti-aging mai intens.
Recomandarea specialistului este de a face trei tratamente, la sase saptamani distanta unul fata de celalalt. Rezultatele se pastreaza timp de sase luni, timp in care procesul de regenerare a colagenului se intensifica.

Canalele create cu ajutorul aparatului Vivace raman descrise dupa tratament, pana la 6 ore, timp in care putem profita pentru a aplica serumuri si masti pentru recuperare mai rapida si rezultate mai graitoare. Dupa acest gen de tratament, puteti iesi in oras si va puteti bucura de programul zilnic, fara a intampina impedimente estice.

Un tratament complet facial dureaza 45 de minute, cu un aditional de 20 de minute, timp in care se aplica crema anestezica. Tratamentul este potrivit tuturor tipurilor de ten, de orice culoare ar fi. Se poate lucra inclusiv pe pielea bronzata.

Sub deviza „Love The Skin You’re in”, Vivace te provoaca sa faci alegerea simpla si inteligenta pentru efect anti-aging garantat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *