Quote

Cum să realizezi singură un machiaj care să îți lumineze chipul

LUMINA SOARELUI BLÂND, DE TOAMNĂ, PE CHIPUL TĂU
Se pare că aceasta a fost ideea japonezilor de la Sensai când au creat noile produse din gama de make-up & care pentru acest sezon. Căci, după ce le-am testat, zilele trecute, în Douglas Băneasa, zâmbetul luminos și radios mi s-a întors din oglindă. Da, a trecut 15 septembrie, este deja oficial toamnă, însă soarele continuă să îmi facă ștrengărește cu ochiul. Și să mi se reflecte pe chip și pe pielea radiind și arătând impecabil.

PRIMII PAȘI PENTRU UN MACHIAJ IMPECABIL: PREGĂTIREA TENULUI
Demachiare, tonifiere, hidratare. Ca și în pictură, orice machiaj perfect începe doar pe o pânză curată, pe un ten impecabil.
Iar produsele de curățare Sensai, pe bază de mătase prețioasă, de la cleanser la soluția tonifiantă, asta fac: curăță în profunzime, îngrijesc și răsfață tenul, precum într-un ritual străvechi, săvârșit în taină la Palatul Regal al Japoniei, pe chipul unor femei incredibil de frumoase, cu un ten incredibil de alb.

JOCUL DE-A LUMINOZITATEA:
Pasul 1:
GLOWING BASE

Prima pe care mi-o aplică pe ten specialista Sensai este o bază cu textură light, care conferă pielii luminozitate, fără a o încărca, însă pregătindu-o delicat pentru machiaj. Creată din pulbere de pigmenți perlați, baza cremoasă se aplică ușor pe toată fața, corectând nuanța tenului și dându-i strălucire.
Glowing Base are, de asemenea, grijă de piele, hidratând-o chiar în timp ce o înfrumusețează.
Să vedem împreună sfaturile specialiștilor Sensai:


Pasul 2:
MĂTASE SAU SATIN? LUMINOUS SHEER FOUNDATION VERSUS FLAWLESS SATIN FOUNDATION

În funcție de efectul final pe care ți-l dorești – strălucitor ca o mătase sau mai pudrat, precum satinul – Sensai a pregătit doua tipuri de fonduri de ten, cu doua texturi diferite, dar pentru un wow – look, fiecare dintre ele:

Luminous Sheer Foundation
Un fond de ten care îți aduce lumina pe chip… și zâmbetul în priviri, imediat ce te admiri în oglindă!
Cu particule fine de pudră în compoziție, care îi sporesc luminozitatea, acest nou fond de ten conferă tenului strălucire de mătase și, în același timp, îl hidratează. Un aspect fără cusur – tenul și frumusețea naturală par că strălucesc efectiv de sub machiaj.
Fiind disponibil în 9 nuanțe, ești sigură că o vei alege pe cea perfect potrivită tenului tău.

Flawless Satin Foundation
Acest fond de ten conferă pielii un efect de satin datorită pudrelor din compoziție, care difuzează lumina. Formula este cremoasă, hrănitoare, irezistibilă, cu o acoperire perfectă.
Și veștile bune continuă – pentru ca să ne putem alege tonul ideal, și această variantă de fond de ten Sensai este disponibilă în 9 nuanțe diferite.

Pasul 3:
ILUMINATOR

Supreme Illuminator de la Sensai pare un produs magic, din câte mi-l descire specialista Sensai, în timp ce se pregătește să mi-l aplice: un evidențiator personalizabil, care ajută tenul să capteze lumina. Se poate folosi înainte de fondul de ten sau, pentru un rezultat mai bine definit, după fondul de ten. Textura sa aluncă uniform pe piele, precum un voal din satin.
Rezultatul? O infuzie de strălucire pe zonele dorite – pomeții, în cazul meu.

Tips & Tricks pentru un machiaj perfect:
# Pentru aplicarea fondului de ten alege o perie specială, cum este Liquid Foundation Brush de la Sensai. Cu un capăt teșit și perii conici, peria asigură un finish uniform, controlând exact acoperirea micilor imperfecțiuni și urmărind conturul feței.

# După aplicarea fondului de ten poți folosi un ultim truc: puțină pudră translucidă și fină, care să fixeze machiajul și să îi dea o ultimă tușă de strălucire. Translucent Loose Powder de la Sensai face miracole chiar și pe un ten obosit, ca al meu, post vacanțele mele solicitante din această vară.

Un efect natural wow, radiant. Nu este de mirare că pielea se simte perfect… în pielea ei, cu Sensai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *