Quote

Cum să le vii de cap ojelor care nu vor sa se stearga de pe unghii

Stii stilul ala de oja care nu vrea si pace sa plece de buna voie de pe unghii, mai ales când te grăbești groaznic sa te pregătești pentru o întâlnire neașteptată. Folosești 3 randuri de diluant si acetona, asuzi de efort, îți pierzi rabdarea, dar nu si culoarea care inca pateaza unghiile cu incapatanare.
Ce sa-i faci? Ai ce sa-i faci! Am eu Cutex de cojocul ei.

Cutex este un remover ultra performant pentru lacul de unghii. Dap, chiar si pentru cel mai încăpățânat, oferindu-to rezultate rapide si de calitate ca la salon. Nici macar o urma sau o pată nu ramane pe unghie.

Fiecare varianta este infuzata cu un amestec special de ingrediente care hranesc unghiile chiar in timp ce le curăță de lac. Iar acum se gasesc in Romania exclusiv in lanțul de magazine DM.
💅💅
Nail Polish Removers ULTRA-POWERFUL NAIL POLISH REMOVER pentru lacurile cu glitter, gel semipermanent sau aplicat la salon cu lampa, ca si culori inchise si cu pigmenti puternici.

CUTEX Ultra-Powerful Gel Nail Polish Remover are o genială formulă gândită cu 98% acetona, special pentru a îndepărta rapid si eficient orice lac si gel.

Parfum usor si placut de castravete, caci si unghiile au nevoie de SPA acasa 🤗

Însă, uimitor, dar există si o varianta de Cutex complet fara acetona! NON ACETONE NAIL POLISH REMOVER.
Dar, ai citit bine!
Cutex Non-Acetone Nail Polish Remover, îmbogățit cu ulei de cocos, este super safe de folosit pe unghii naturale dar si pe cele false. Si este extrem de bland cu unghia si cu pielea degetelor.

Alte variante? Da, chiar 3, toate la fel de eficiente si de ultra performante:
Cutex Strength-Shield Nail Polish Remover.
Moisture Rich.
Si Nourishing!
Pentru a te scuti de orice pata pe unghii sau urma de oja!
Apropo,Cutex are si o gama de lacuri de unghi absolut dementiale. 5 nuante intense, superbe, preferata mea fiind roșul intens, evident! Passion Ignites. Mmmrrr.
Dar voi reveni cu detalii mai multe despre nuante, ca si despre gama pentru tratamentul si intarirea unghiilor de la Cutex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *