Quote

Cum să îți ștergi anii de pe chip

EXISTĂ VIAȚĂ FĂRĂ CEARCĂNE. CHIAR ȘI DUPĂ O VARĂ DE NESOMN!
Da, recunosc, încerc cu greu să îmi revin după o lună de vacanță, de festivaluri, de distracție, de vizitat superbe sate vechi românești, de descoperit oameni frumoși și de bântuit pe cărări și pe pereți de munte. Mă uit în oglindă și mă îngrozesc. Am cearcănele până în gură și înapoi. Și dacă… și dacă ar exista o baghetă magică?! Una care pur și simplu ne-ar șterge anii de pe chip? Care ne-ar readuce strălucirea tenului și ar îndepărta dintr-o singură mișcare cearcănele astea super enervante?!

Cu disperarea pe care ți-o dau cele două cearcăne uriașe crescute… în mijlocul oglinzii, căci de pe chipul tău sigur nu pot fi atââââât de mari, astăzi de dimineață am testat, pentru prima dată, Eye Eraser de la Maybelline. Și faza cu bagheta magică chiar a început să nu mi se mai pară așa SF ca până acum. Mă gândesc serios să îmi fac provizii – acum, până nu o descoperă toată lumea!

CE ESTE EYE ERASER?
Simplu: Eye Eraser este un tratament super-concentrat și un anticearcăn, cu formulă super activă și aplicator micro corector, care pur și simplu șterge cearcănele și liniile fine din jurul ochilor. Super acoperire! Zona arată instantaneu și vizibil mai strălucitoare, mai fresh, ca și cum ai da cu o gumă de șters anii peste chipul tău – cât ai zice “Eraser”.
Plus că poți să îți alegi, dintre nuanțele disponibile, pe cea mai potrivită tenului tău. Eu mi-am ales un ton numit Light.

TIPS & TRICKS:
CUM FOLOSEȘTI ANTICEARCĂNUL EYE ERASER DE LA MAYBELLINE:

Pasul 1.
Răsucești “gulerul” aplicatorului micro-corector în direcția săgeții, până când produsul corector devine vizibil pe burețel. La prima utilizare trebuie învârtit de câteva ori până apare! Este un anticearcăn cremos, cu textură extrem de light. O încântare!

Pasul 2.

Folosind burețelul, aplici produsul anticearcăn axact în zona din jurul ochilor. Eu zic să vezi și filmulețul de mai sus și să “furi” câteva trucuri de la specialiști. Important este să amesteci bine produsul, tapotând pielea prin ușoare mișcari cu vîrful degetelor.

Pasul 3.

În cazul în care cearcănele sunt extrem de pronunțate, aplică înainte de anticearcăn și o nuanșă potrivită de produs neutralizator. Există truse corectoare salvatoare!

Pasul 4.

Pentru un ultim detaliu – de luminozitate -, aplică și foarte puțin produs Eye Eraser corector spre nas, lângă colțul intern al ochiului, pe arcadă, sub sprâncene și pe nas.


INSTANT AGE REWIND. BENEFICII PESTE BENEFICII

Acest tratament extrem de concentrat, infuzat cu Haloxyl – cu efect anti-inflamator și anti-cearcăne. Și cu extract din super-fructele antioxidante goji, bogate în cu amino acizi, în Vitamina C și în uleuri esențiale. Le simt pe ten ca un elixir hrănitor.
Iluminează instantaneu privirea, conferă tenului un efect luminos, radiant, estompează cearcănele, ca și cum brusc ai întinerit. Îmi place, place, place!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *