Quote

Cum să îți convingi copilul să mănânce fructe

Mai multe fructe înseamnă mai multe vitamine și mai multe sănătate
Ne-a venit o idee și tare ne bucurăm să o împărtășim cu tine! Probabil că deja le cunoașteți, le-ați văzut prin magazine, simpaticele și veselele borcanele cu cremă tartinabilă LINO LADA. Delicioasele creme LINO LADA Lapte , LINO LADA Cocos, LINO LADA Duo, LINO LADA cu alune de pădure și vedeta „colecției”, LINO LADA Gold, produsul premium ideal pentru ocazii speciale, cu alune de pădure mărunțite și coapte. Ei bine, toate aceste irezistibile delicii sunt atât de versatile încât pot fi folosite în fel și chip, pentru că cei mici și cei mari oricum se vor îndrăgosti instantaneu de ele. Toate aceste creme tartinabile, cu gusturi și texturi diferite, se potrivesc perfect cu înghețate, în clătite, pot fi umplutură pentru cornuri și prăjituri, pot fi întinse pe felii de pâine sau savurate direct din borcan, cu lingura! În afară de gust, datorită ingredientelor (lapte integral, bogat în calciu, cacao bogată în antioxidanți, alune de pădure atent selecționate și prăjite fin), cremele tartinabile LINO LADA sunt o sursă minunată de energie, vitamine și minerale, fiind un desert cu mult mai sănătos decît multe altele.

Și pentru că îți spuneam la început că ne-a venit o idee, este timpul să o dezvăluim! Am auzit noi (nu spunem de unde, e mare secret!) că mulți copii nu au fost… antrenați să mănânce fructe și în general le refuză, preferând în locul lor bombonele, prăjiturele… Hai să fim creativi, fiecare în parte, și să găsim soluții prin care să-i convingem să consume și fructe. Iar LINO LADA este exact ce-ți trebuie, fără îndoială.

Lasă LINO LADA să te ajute să-l convingi să mănânce fructe!
Tot ce trebuie să faci este să îți folosești fantezia pentru a reuși să îl „păcălești” pe cel mic. Bine, nu chiar să îl păcălești, cât mai degrabă să îi arăți că fructele sunt grozave, dar să faci asta servindu-i-le alături de ceva ce știi că nu ar refuza. Deci, fie că e vorba de căpșuni, cireșe, vișine, pepene, caise sau piersici, ori de minunatele fructe de pădure a căror vreme de glorie se apropie, oferă-i-le tăiate eventual în bucățele (și fără sâmburi), în cupe, punând printre ele și unul din cele cinci sortimente de creme LINO LADA.

Tu îi știi gusturile, tu alegi: poate fi cea cu lapte, cu alune, cu ciocolată albă și ciocolată neagră sau cu cocos. Ori, dacă micuțul tău este din cale afară de mofturos, atrage-l cu niște frigărui din fructe. Tăvălește fiecare fruct sau bucățică de fruct prin crema tartinabilă și înfige pe bețișoare de frigărui.

Sau îl poți lăsa chiar pe el să facă acest lucru, pentru că se va murdări dar se va și amuza, iar tu în timpul ăsta, cât are atenția distrasă, îl mai poți păcăli îndesându-i în guriță câte o bucățică de fruct. O altă idee ar fi să îi întinzi crema tartinabilă pe o farfurie și să-l provoci să realizeze diferite modele din bucățele de fructe „lipite” pe cremă. Cu condiția, desigur, ca la final să își mănânce opera de artă. Nu-i așa că e o idee minunată?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *