Quote

Cum să îți coafezi părul fără să-l degradezi

A fost odată ca niciodată o prințesă; și se lăsase seara peste castelul ei cu multe etaje. Ei bine, și cum arată o seară în povești urbane moderne?
Tu, într-un morman de rochii și bluze și jeanși, cautând cea mai fashion ținută pentru a doua zi; cățelul își dorește o plimbare în parc; iubitul te vrea doar pentru el; în cazul în care ai copii, e timpul pentru băita de seară și povestea de la culcare; iar ceasul bate, inevitabil, miezul nopții… Schimbă povestea! Alege-ți întotdeauna ajutoarele și aliații cei mai nădejde, ca orice prințesă din basmele cu final fericit, fie ele clasice sau moderne!

Orice Prințesă are trei prieteni de încredere
… care nu o lasă niciodată la greu.
În povestea de față, aceştia stau în grila uscătorului Premium Care Silence AC de la Rowenta: cașmirul, cheratina și uleiul de argan. Cei 3 care redau părului tău sănătatea și strălucirea după care orice prințesă tânjește. În plus, tehnologia Hydra Protect de care dispune Rowenta Premium Care Silence AC, asigură nivelul optim de temperatură pentru a menține cu până la 25% din hidratarea naturală a părului, iar generatorul de ioni combate efectul de frizzy.

Putere absolută
Si cum în orice poveste există și un personaj cu puteri supranaturale, motorul AC profesional de 2300 W, se dezvăluie ca prin magie. Fluxul de aer de până la 120 km/h asigură eficiență și uscare rapidă, iar difuzorul garantează dispersia perfectă, intensificând volumul natural și definind buclele. În ajutorul său vin și cele două trepte de viteză și trei de temperatură, ce oferă combinația perfectă între uscare rapidă și protecție.

Menținerea sănătății părului, uscarea rapidă și silențiozitatea sunt atuurile uscătorului de păr Premium Care Silence AC de la Rowenta căruia prințesa din tine îi declară dragoste necondiționată!

Și-am încălecat pe-o șa și am spus povestea “Din dragoste pentru păr” așa.
Happy END!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *