Quote

Cum să îți alegi rochia de mireasă potrivită

În ceea ce privește nunțile, alegerea restaurantului adecvat, a tortului cel mai cel ori a rochiei perfecte de mireasă nu aș putea vorbi din experiență personală. Însă de la toate prietenele și cunoștințele mele care m-au consultat telefonic, întrebat, interogat ori cărat prin magazine și târguri… am constatat o maaare problemă și un numitor comun:
Bine, bine, și eu cum îmi aleg cea mai potrivită rochie de mireasă?
(da, da, știi legenda cu fata drăguță și finuță care, înainte de nuntă, sub presiunea stresului și a pregătirilor, se transformă în Braid-zilla 🙂 )

Sfatul meu?
Întotdeauna mergi pe mâna specialiștilor, care chiar știu ce vorbesc! Tocmai ce am aflat de la Andreea Apetre de la Blossom Dress, care destâinuie, atât din experiența proprie, cât și din perspectiva unui designer, de ce să ții cont în alegerea unei rochiei de mireasă memorabile și extrem de adecvate siluetei și temei nunții.

Modele:
Se poartă rochiile de mireasăcu spatele gol, cu decolteul adânc, ce subliniază linia armonioasă a corpului, rochiile A-Line, care nu sunt foarte voluminoase, dar sunt fluide, vaporoase și ușor de purtat, cu mânecuțele de dantelă sau tulle cu aplicații aplicate manual. De asemenea, rochiile 2 in 1 se află in tendințele anului 2017.

Culori:
Ivory, bej, rose, cappuccino si culorile pastelate sunt delicate, romantice și pun în evidență pielea bronzată din timpul verii.

Materiale:
Recomand materialele naturale, fluide, ușoare, prețioase. Ca de exemplu tulle-ul italian, dantela franțuzească, sau voalul de mătase.

Accesorii:
Dantela și pietrele prețioase aplicate manual sunt detalii care fac diferența.

Made to measure:
Optează pentru o rochie lucrată pe comandă, customizată pe măsurile tale, astfel încât să te simți confortabil de-a lungul întregii zile.

Sper că te-au ajutat micile, dar prețioasele trucuri ale Andreei de la Blossom Dress.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *