Quote

Cum ne protejăm de soarele nostru cel de toate zilele

SFATURI UTILE:
CUM SĂ NE PROTEJĂM EFICIENT DE SOARE

Cât de bun este soarele nostru cel de toate zilele? Știm cu toții că fără soare nu ar mai exista viața. Este excelent să ne bucurăm de el. Să ne facem “băile de soare”, care ne sintetizează vitamina D și fixează calciul în oase. Să îl lăsăm să ne creeze o stare de bine, zi de zi. Însă să avem grijă CÂT și CÂND stăm la soare! Și, mai ales, CUM.

Niciodată nu trebuie să stăm prea mult timp la plajă și în niciun caz între 10-11 dimineața și 4.30 după-amiaza. Și, mai ales, nu fără a avea la noi armele secrete: pălăria de soare, ochelarii de soare și crema de protecție solară de calitate!

Nu uita că este nevoie de o cantitate de aproximativ 36 grame de produs per aplicare pentru o persoană adultă obişnuită. Reducerea cantităţii de produs diminuează gradul de protecţie al acestuia. În plus, reaplică frecvent şi protejează-te suplimentar, stând și sub umbrelă sau cu un tricou ori o eșarfă pusă pe umeri.

Pielea expusă mai mult decât ȋn orice altă perioadă a anului la razele UVA şi UVB, fără a fi protejată, poate fi afectată de radiaţiile ce cauzează arsuri şi ȋmbătrânirea prematură a epidermei.

CE PRODUSE CU SPF ALEGEM
Efectele negative ale soarelui pot fi de acum prevenite mult mai uşor, datorită produselor de ultimă generație pentru protecţie solară, așa cum sunt Elmiplant SUN – produse pentru fiecare membru al familiei – și noua gamă elmiplant Care Lab SUN cu filtre UVA/UVB, disponibilă exclusiv ȋn farmacii.

Fiecare produs elmiplant Care Lab SUN combină un sistem de protecţie UVA/UVB fotostabil avansat cu spectru larg de acţiune şi un agent de protecţie împotriva radiaţiilor infraroşii, creând astfel un scut eficient de protecţie solară pentru piele. Astfel, sistemul inovator 3D (IR + UVB + UVA) asigură protecţie ȋmpotriva radiaţiilor ultraviolete nocive (UV) care sunt responsabile pentru arsuri şi ȋmbătrânirea prematură a pielii şi acţionează blocând radiaţiile infraroşii, responsabile pentru afecţiuni degenerative ale pielii.

O varietate extrem de mare de la Elmiplant, pentru ca să îți poți alege exact produsele cele mai potrivite pentru tine și cei dragi din familie!

PROTECȚIE PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE
CU ELMIPLANT SUN

Elmiplant întâmpină soarele cu gama dedicată utilizării la plajă şi după plajă, pentru a oferi pielii bucuria unei expuneri sănătoase. Produsele cu SPF şi rol de întreţinere asigură un bronz uniform, strălucitor şi de lungă durată, în timp ce protejează pielea de acţiunea dăunătoare a soarelui şi a efectelor nocive ale acestuia asupra epidermei.

Toate produsele elmiplant SUN, testate dermatologic şi gândite în laboratoarele de cercetare din România pentru a satisface nevoile pielii, cu formule îmbogățite cu ingrediente 100% organice și complexe sofisticate, rezistente la apă, fără parabeni ori coloranţi, sunt deja la rafturi, pentru a oferi un bronz natural şi protecție la cele mai înalte standarde.


#Preferata mea: Crema de faţă elmiplant cu factor de protecţie solară 50 – 17,85 lei

Tenul este în permanenţă expus la acţiunile nocive ale soarelui. Pentru a-l proteja, Crema de faţă elmiplant cu SPF50 are o formulă avansată cu unt de shea 100% organic, emolient care hidratează și protejează pielea de radiaţiile UV, cu extract de Bearberry, care ajută la prevenirea petelor pigmentare şi cu agenţi de calmare – Alantoina, D-Pantenol și Bisabolol – care previn iritaţiile cauzate de expunerea la soare. Sistemul de protecţie UV fotostabil avansat cu spectru larg de acţiune, împreună cu vitamina E și complexul vegetal bogat în extracte de fructe de pădure, au puternic efect antioxidant, protejând eficient pielea.


#Loţiunile pentru protecţie solară îmbogăţite cu unt de shea 100% organic

SPF 20 – 20,32 lei, SPF 30 – 23,18 lei, SPF 50 – 26,04 lei


#Loţiunile Tan & Protect

cu unt de shea 100% organic şi Tan Boost Complex
SPF 20 – 22,32 lei și SPF 30 – 23,18 lei.


#Light! Loţiune pentru protecţie solară SPF 30 – 23,18 lei

Formează o peliculă uşoară şi nelipicioasă, care se absoarbe rapid în piele, lăsând o senzaţie mătăsoasă. Formula este îmbogăţită cu unt de shea 100% organic.


#Loţiunile spray pentru protecţie solară

Mecanismul de aplicare facilitează utilizarea produsului şi îi oferă o textură uşoară.
Loţiunea spray este disponibilă în variantele SPF 15 – 21,08 lei, SPF 30 – 24,18 lei și 20 Transparent protection – 22,32 lei

#Loţiunile după plajă elmiplant
Pentru a-i oferi pielii elasticitatea, hidratarea şi starea de bine, Loţiunile după plajă conţin extract organic de ceai verde, care ajută la menţinerea elasticităţii şi tonusului pielii, în timp ce extractul de aloe vera hidratează și calmează pielea după expunerea la soare. Cu formulă revigorantă, care se absoarbe rapid, loţiunile după plajă răcoresc şi calmează pielea imediat după aplicare, asigurând un bronz de lungă durată.
Loţiunea după plajă, 200ml – 13,14 lei, Loţiune spray, 200ml – 13,7 lei sau Loţiunea elmiplant după plajă cu particule strălucitoare – 13,14 lei.

#Uleiurile spray elmiplant pentru o bronzare rapidă
Conţin ulei de macadamia 100% organic şi ulei de cocos, excelente ingrediente emoliente, pentru hidratarea şi catifelarea pielii și pentru accelerarea bronzării. Rezultatul? O piele strălucitoare şi hidratată.
Ulei spray pentru o bronzare rapidă, 150ml, fără SPF – 13,88 lei, Ulei spray pentru o bronzare rapidă cu SPF 6 – 14,75 lei, Ulei spray pentru o bronzare rapidă cu SPF 10 – 16,76 lei, Ulei spray pentru o bronzare rapidă cu SPF 15 – 18,84 lei, Ulei spray pentru o bronzare rapidă cu SPF 30 – 22,07 lei.

#Uleiurile spray pentru plajă elmiplant Tropical Escape
Gama de uleiuri de plajă cuprinde şi aceste produse pe bază de uleiri exotice de nuci de Brazilia, argan şi maracuja, ce îngrijesc şi hidratatează pielea, oferindu-i catifelare şi elasticitate. Sistemul de protecţie UV fotostabil avansat, cu spectru larg de acţiune, protejează eficient pielea, iar formula se absoarbe ușor şi ajută la menţinerea bronzului.
SPF 6 – 14,75 lei şi SPF 15 – 18,84 lei.

#Loţiunea elmiplant pentru protecţie solară pentru copii SPF 50 – 21,2 lei și
#Crema elmiplant pentru protecţie solară pentru bebeluşi SPF 50 – 19,64 lei

Noile produse dedicate pielii sensibile a copiilor sunt îmbogăţite cu agenţi de calmare precum alantoină, pantenol şi bisabolol. Produsele pentru protecţie solară pentru copii îmbină proprietăţile emoliente şi hidratante ale untului de shea 100% organic cu sistemul de protecţie UV fotostabil avansat cu spectru larg de acţiune, cu vitamina E și complexul vegetal bogat în extracte din fructe de pădure.
Produse sunt hipoalergenice, testate clinic sub supraveghere pedriatică, foarte rezistente la apă, fără parabeni, parafine, alcool sau coloranţi.

ALEGE PROTECȚIA OPTIMĂ PENTRU PIELEA TA!
DIN GAMA ELMIPLANT CARE LAB SUN

Toate cele 5 noi produse, Care Lab SUN, disponibile exclusiv ȋn farmacii, protejează pielea, ajută la neutralizarea radicalilor liberi, protejează ȋmpotriva ȋmbătrânirii premature şi acţionează ca tratament antiinflamator. Sunt fără parabeni, parafine și etanolamină, produse hipoalergenice și rezistente la apă.

#Favorita mea din gamă: Crema de față matifiantă, cu protecție solară – SPF 30, 50 ml: 31 lei
Special pentru pielea cu toleranţă redusă la soare, combină sistemul de protecție UVA/UVB, împotriva radiațiilor ce provoacă alergii și îmbatrânire – UVA, respectiv bronz și arsuri – UVB și cel IR (infraroșu) responsabile de deshidratarea, îmbatrânirea prematură și apariția afecţiunilor degenerative ale pielii.
Se creează o barieră eficientă de protecție solară pentru ten, iar betacarotenul şi vitamina E din compoziție, ambele cu acțiune antioxidantă, previn apariția efectelor nocive prin ȋmpiedicarea formării radicalilor liberi. Betacarotenul şi vitamina E contribuie la ȋntărirea sistemului imunitar al pielii, ȋmbunătăţindu-i elasticitatea, tonusul şi textura.
Crema conţine şi D-Panthenol, Sensiproact şi alantoină, ce ajută la calmarea pielii. Iar tehnologia anti-strălucire ȋi conferă tenului un aspect matifiat şi sănătos.

#Loțiunea pentru piele de culoare deschisă sau cu toleranţă redusă la soare – SPF 30,
200 ml: 37 lei.

Utilizează formula inovatoare cu sistem de protecție fotostabil UVA+UVB+IR ce creează un scut protector eficient pentru piele. Îmbogățită cu betacaroten și complexul de multivitamine A, E şi F, loțiunea asigură o hidratare optimă, ȋn timp ce protejează ȋmpotriva razelor nocive, inhibând formarea radicalilor liberi datorită antioxidanţilor din formulă. Conţine, de asemenea, betaină 100% naturală, D-Panthenol şi alantoină, toate recunoscute pentru rolul de protecţie a pielii.

#Crema de față pentru ten sensibil, cu protecție solară ridicată – SPF 50, 50 ml: 31 lei
Ideală pentru piele deschisă, fără toleranţă la soare, prezintă același sistem inovator 3D (UVA+UVB+IR). Formula avansată, hipoalergenică, este îmbogățită cu acid hialuronic, care datorită structurii sale proteice acționează ca un film transparent asupra pielii și acționează în profunzime asupra țesuturilor, având rolul de a menține apa la suprafața pielii, ȋn timp ce asigură o hidratare optimă, de durată. Conţine betacaroten şi vitamina E, iar formula uşoară permite absorbţia rapidă ȋn piele.

#Loțiunea spray pentru față și corp, cu SPF 30, 300 ml: 55,5 lei
Este special concepută pentru a fi utilizată de ȋntreaga familie şi prezintă acelaşi complex inovator 3D de protecţie solară.
Complexul de multivitamine A, E, F şi betacaroten, ingrediente cu rol puternic antioxidant, inhibă formarea radicalilor liberi şi ajută la ȋntărirea sistemului imunitar al pielii, ȋmbunătăţind elasticitatea, tonusul şi textura epidermei. Vitamina A protejează pielea de îmbătrânirea provocată de expunerea la soare și reduce pigmentarea, vitamina E are proprietăți antioxidante și regeneratoare, iar vitamina F servește pielea ca un bun antiinflamator, tonic și îi oferă strălucire. Conţine şi betaină 100% naturală, D-Panthenol şi alantoină.

#Uleiul spray pentru corp cu SPF 15 150 ml: 30 lei
Asigură un bronz natural uniform și previne riscul arsurilor solare datorită sistemului de protecție UVA+UVB+IR, betacarotenului și complexului de multivitamine A, E, F. Ingredientul-vedetă din formula sa este uleiul abisinian, un ulei luxuriant unic prin structura sa moleculară, cu proprietăți emoliente şi regenerante pentru piele.

Pentru o lungă vară fierbinte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *