Quote

Cum îți alegi blatul de bucătărie perfect

Fiecare bucatarie are nevoie de un punct de atractie. De ce să nu fie acesta chiar zona de blat? Locul unde gătim. Unde depozităm ingredientele când începem să gătim. Locul unde aranjăm platourile sau preparăm salata. Și unde punem paharele pline de vin, din care să bem în timp ce gătim și socializăm cu familia și cu prietenii.

Pe masura ce tehnologiile avanseaza si noi materiale sunt disponibile pentru blaturile de bucatarie, acestea permit integrarea perfecta, in functie de materialele, texturile si culorile folosite pentru podele, pereti sau mobilier.
Blatul a devenit, astfel, piesa centrala in amenajarea oricarei bucatarii.

De aceea, este esentiala alegerea unui blat de calitate, care sa se remarce prin finisaje de exceptie si sa se integreze armonios in ansamblul bucatariei.
Nu in ultimul rand, una dintre cele mai importante decizii de design in alegerea blatului de bucatarie este ca acesta sa fie potrivit cu stilul tau de viata. Ai nevoie de o suprafata usor de intretinut? Rezistenta la pete este o preocupare? Sau este stilul cel mai important?

O multitudine de optiuni sunt disponibile, iar factori precum calitatea și aspectul vor influenta, cel mai probabil, alegerea.
Blaturile Kuma indeplinesc aceste conditii. Sunt frumoase, create din materiale compozite, rezistente, usor de intretinut si turnate, in mod inedit, in suprafata continua cu chiuveta. Aceasta ultima caracteristica confera blaturilor un design modern, exclusivist, dar si caracteristici speciale in utilizare, fiind mai usor de intretinut decat sistemele cu chiuvete incastrate.

Conceptul Kuma potrivit caruia spatiul va fi mai intai analizat, iar blatul de bucatarie personalizat lasa loc creativitatii, pentru a obtine o continuitate naturala, fluida, intre blat si bucatarie, dar si casa, in ansamblul sau. Astfel, Kuma exploreaza o interpretare moderna a bucatariei care va putea satisface dorintele oricarui client.
Este, practic, o abordare unica si moderna, care pune in evidenta tehnologia Kuma, ce permite realizarea de blaturi de bucatarie de dimensiuni mari, turnate dintr-o bucata bol si blat in suprafata continua. Intregul ansamblu blat-chiuveta se realizeaza direct din turnare, inca din fabrica, fara taieri si alipiri ulterioare (pentru blaturile care nu depasesc 420 cm).

Finisajele deosebite ale blaturilor Kuma le transforma in adevarate piese de rezistenta care trebuie explorate de cei ce isi doresc o casa contemporana, adaptata stilului de viata modern.
Produsele Kuma sunt disponibile pe comanda prin reteaua de parteneri.
Fii diferit, Alege design-ul, alege Kuma

KUMA Romania este o companie daneza-romana infiintata in 1998, subsidiara a Kuma A.S. din Danemarca.
Designul nordic minimalist, tehnologia moderna, standardele inalte de productie si fabricatie, permit obtinerea unor produse de o calitate deosebita, pentru piata din Romania, peninsula Scandinava si alte tari din Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *