Quote

#CubanoAllegria

UNA NOCHE MAS
Într-un peisaj bucureștean mohorât, de mijloc de noiembrie, o pată de culoare, de bucurie pură și de arome însorite! Raluca Vasile, parfumierul de lux și creatoare a brandului YPA Artisan Parfums a lansat Cubano Allegria, un parfum cu feromoni naturali, inspirat de Mariposa, floarea nationala a Cubei. O editie limitata, cum ii sta bine oricărui lucru rar și de lux, de 100 de sticlute, creat de atelierul YPA Artisan Parfums.

Am fost la petrecerea de lansare, alături de câțiva ambasadori ai parfumului, așa că pot să dau din casă ți să dezvălui detaliile caliente ale serii. Una noche mas… un eveniment tematic, „A Night in Havana: Cubano Allegria”, una Fiesta Decadente cu atmosfera in stilul Buena Vista Social Club.

Am dansat ore întregi, la îndemnul și îndrumați de buna dispoziție a Companiei de dans Signature by Adrian Popita – „El Cartel del Salsa”, atat de apreciati la Romanii au Talent – care au făcut un show electrizant prin poveste, dans si explozie de energie.
Fondul sonor flamboaiant a fost asigurat de Biu Marquetti Band – celebra interpreta cubaneza de muzica Buena vista si latino si a sa formatie au incins atmosfera si, pentru o seara, ne-au teleportat in atmosfera decadenta si vibranta din Havana.
Evenimentul s-a desfasurat ca un party mix multisenzorial cubanez, pe conceptul „perfume bar”, cu muzica, dans, parfum, arome, cocktailuri cu rom, trabucuri si gustari inspirate de inegalabila si carismatica Havana.

Fotografiile superbe ale evenimentului și ale invitaților au fost realizate de Studio Phoenix, Mihaela Cuturela, ca și de Ștefan Ovidiu.
Ca parteneri si sponsori ne-au fost alături El Grande Comandante Pub & Club, Smartbrand Agency- sensory power, agentie de branding multisenzorial, Havana Club si El Unico Cigar Launge.

CUBANO ALLEGRIA
El Perfume de la Habana creat de Raluca Vasile, Parfumierul de Lux al atelierului YPA Artisan parfums, Cubano Allegria este o esenta de parfum naturala cu feromoni, inspirata de floarea nationala a Cubei, Mariposa.
Cubano Allegria este un parfum cu feromoni naturali si cu un miros diafan si cu personalitate, fructat vanilat cu accente de tabac si rom, din colectia de parfumuri cu feromoni naturali creat de Raluca Vasile. Este un cadou original, in acesta perioada plina de ocazii speciale, onomastici, aniversari sau de Sarbatori. Un parfum intens vanilat, cu bucurie de viata, melodios, decadent, aROMat cu aromele vibrante ce recompun atmosfera nocturna vibranta din Havana vieja, centrul istoric al capitalei cubaneze.

Parfumul de deschide cu note florale explozive: Esenta de mariposa (floarea emblema a Cubei), orhidee, caisa, portocala amara.
În centru își se dezvăluie cu tonuri pline de personalitate și exotice, precum o seară cubaneză fierbinte, pe o plajă exotică din Cayo Coco – Mango, vanilie, cacao, candel caramel.
Pentru ca la final, parfumul să te învăluie amețitor în Esenta de Tabac Cohiba, vetiver, styrax, agarwood, lemn de santal.

Parfumul Cubano Allegria face parte din colectia de Parfumuri cu Feromoni naturali si poate fi comandat online sub forma de mostre si sticluta de parfum de 30ml in atelierul din Bucuresti sau pe eshopul atelierului YPA Artisan Parfums, www.yourpersonalaroma.com/shop/, cu livrare in toata tara.

Pana la finalul anului toate parfumurile de lux Your Personal Aroma din gama cu feromoni, 100% naturale au reducere de 20%:
* Godilicious (litchi, fructul pasiunii, santal), 200lei
* Oudilicious (Oudh,pruna afumata, piele), 200lei
* Divine Cannabis (dilutie de vetiver in Absinth Cannabis si infuzie de frunze de Coca artizanala), 200lei
* NOU! Cubano Allegria (mariposa, portocala amara, tabac), 300lei

Raluca Vasile, parfumierul de lux, consultant in branding multisenzorial si scent designer pentru branduri de ambient, cea care a creat parfumul Cubano Allegria s-a specializat in parfumerie de lux la Perfumery Art School UK, cu stagii in parfumerie exotica la Paris, Milano, Florenta, Dubai si Qatar. Este singurul parfumier roman premiat de A’ Design Awards Milano, invitat sa expuna la Congresul de Parfumerie de la Nisa, Esxence Milano si anul acesta in premiera la FIS Arabia Dubai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *