Gallery

Cu ce arome ne întâmpină primăvara aceasta

Primăvara ne întâmpină cu soare, cu flori, cu copaci înfloriţi, cu iarbă verde, cu arome pline de note luminoase şi proaspete, plutind în aerul proaspăt.
Am căutat noutăţile primăvăratice de pe rafturile de beauty ale magazinelor şi iată ce am găsit, chiar în prima zi de primăvară de anul acesta!

B.U. – PACHETE PARFUMATE

BU pachete parfum primavara 2016

BU pachete parfum primavara 2016

Spiritul tânăr B.U. este reflectat în aromele inconfundabile, care celebrează individualitatea fiecărei B.U. girl. Fiecare pachet special lansat de B.U., primăvara aceasta, descrie un univers complex şi vesel şi este, practic, un îndemn de regăsire şi afirmare prin parfum a propriei personalităţi.

B.U. WILD
Pachetul WILD este disponibil în variantele Eau de Toilette + Deo Body Spray – preţ 46,5 lei
şi Deo Natural Spray + Deo Body Spray, preţ 23,5 lei

Un parfum iconic pentru nonconformistele cu personalitate puternică şi indepedentă. Solar şi efervescent, B.U. Wild este un act de curaj ce inspiră fata Wild să-şi fie fidelă.
Note verzi, proaspete, galban şi nufăr se disipează în inima delicată de iasomie, garoafă, trandafir şi căpşună, avand la baza mosc şi ambră.

B.U. TRENDY
Pachetul este disponibil în variantele Eau de Toilette + Deo Body Spray, preţ 46,5 lei şi Deo Natural Spray + Deo Body Spray, preţ 23,5 lei
Semnătura celor mereu la curent cu noile tendinţe şi care se bucură să experimenteze.
Notele de vârf de mandarina revigorantă şi măr, ce dezvăluie latura rebelă, ce se bucură de fiecare moment, sunt dublate de inima florală, de trandafir, liliac şi bujor, echilibrate prin baza de mosc, lemn de santal şi răşină.

B.U. MY SECRET
Pachetul este disponibil în varianta Deo Natural Spray + Deo Body Spray, preţ 23,5 lei

Fata B.U. My Secret cucereşte prin mister irezistibil şi şarmul jucăuş, regăsit în notele gurmande de zmeură, pară şi măr, inima de cireş, mandarină fresh şi cocos exotic. Notele fructate sunt dublate de baza senzuală de iasomie, gardenie şi bezea.

###
TESORI D’ORIENTE – AROME EXOTICE

Tesori d'Oriente creme de corp

Tesori d’Oriente creme de corp

Orientul a fost dintotdeauna o sursă bogată de arome puternice şi seducătoare şi un izvor de frumuseţe. Iar Tesori d’Oriente a transformat ingredientele preţioase orientale în ritualuri de îngrijire şi momente de răsfăţ, de care să ne bucurăm zi de zi.
Căci, infuzate cu parfumuri condimentate, cele 5 creme de corp onctuase (24,8 lei fiecare) sunt tot atâtea incursiuni în universurile Estului. Şi fiecare trasează pe piele o poveste – a ingredientelor sale şi a unei regiuni exotice, îndepărtate.

Crema de corp Tesori d’Oriente Floare de Lotus
luminoasă, intens aromată, cu fragmente de ape albastre. Cu fiecare aplicare simţurile călătoresc peste mări şi ţări, în ţinuturi solare, iar pielea devine mai fină şi mai hidratată.

Crema de corp Tesori d’Oriente Aegyptus
Creată în ţara Cleopatrei, crema de corp Aegyptus învăluie pielea în parfum lemnos şi condimente orientale şi crini albaştri de Nil, ce înglobează întreaga cultură a Egiptului.

Crema de corp Tesori d’Oriente Smirnă (Mirra)
Exotic, parfumul ei îţi învăluie corpul în acorduri suave de smirnă şi arome condimentate, amintind de poveştile din O mie şi una de nopţi.

Crema de corp Tesori d’Oriente Mosc Alb
Îţi mângâie pielea cu aroma ambrată, fină, de flori albe. Un moment de evadare din rutina zilelor cenuşii…

Crema de corp Tesori d’Oriente Hammam
Inspirată de ritualurile de îngrijire ale Marocului şi îmbogăţită cu iconicul ulei de argan, crema îţi hrăneşte în profunzime pielea, lăsând-o extrem de fină. Vei descoperi aroma Marocului în notele de iasomie senzuală de Sambac, flori de portocal radiante şi clementine.

Da, aromele sunt o adevărată desfătare pentru simţuri şi forma prin care ne reamintim momente, locuri, oameni, lucruri… De ce să nu ne lăsăm învăluite şi răsfăţate de ele, zi de zi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *