Quote

Conozac cald! Mai vrea cineva?

Hristos a înviat!
Au trecut cateva zile de la Paste și deja ne e poftă de delicioasele preparate tradiționale cu care ne-am delectat la masa de Paște. Sau, din contră, visăm la ceea ce nu am gustat de Paște, așa cum se întâmplă, în cazul meu, cu cozonacul.

Nu am mâncat de Paște decât pască, dar mi-e gândul la un cozonac cald cu ciocolată și nuci. Yummy!!! De ce să nu intrăm in bucatarie astăzi, pe o zi ploioasă și înnorată, și să preparam pentru Duminica luminată toate bunataturile preferate ale familiei!
Descoperă sau… redescopera produsele Baneasa pentru mesele de sărbători! 🥚🐰

🍰  Fie că în această Săptămână Luminată sărbătorești alături de familie, prieteni sau oferi un cadou pregătit cu mare atenție… cozonacii preparati cu Faina Baneasa sunt produsele perfecte pentru ocaziile în care vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu ceva dulce, traditional sau reinterpretat.
 
Gama de pesmet Baneasa ne ofera crustele crocante pe care le iubim!

…Si sa nu uitam de pastele delicioase! Le putem prepara in salate de primavara, pline de verdeata, sau ca si garnitura la delicioasa friptura de miel… sa nu uitam de taiteii sau fideaua din borsurile de senzatie din miel!

Hristos a înviat!
..si va doresc sa vedeti Lumina din oameni…
🐰🥚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *