Quote

#CONCURS – marele premiu, o mașină Suzuki Vitara, plus 1000 de premii instant

#CONCURS
Ce ai spune de o mașină Suzuki Vitara – marele premiu? sau alte 1000 de premii instant? “E VARA PREMIILOR LONCOLOR. E vara cu VITARA!” este noua campanie promoțională lansată de LONCOLOR, cel mai bine vândut brand românesc de vopsea de păr.

Campania se desfășoară în perioada 1 iulie – 30 septembrie și oferă șansa de a câștiga instant sute de premii atractive sau chiar marele premiu oferit prin tragere la sorți: o mașină Suzuki Vitara Passion Hybrid. În plus, sunt puse în joc și 1000 de premii instant: 500 de premii a câte 100 lei, precum și 500 de perii electrice pentru aranjarea părului iRonArc by Michel Mercier.

Pentru a participa la campania promoțională este necesară achiziționarea oricărui produs LONCOLOR marcat promoțional și ulterior trimiterea codului unic aflat în interiorul stegulețului promoțional prin SMS sau pe site-ul LONCOLOR, în secțiunea dedicată campaniei.
Participantul va primi un SMS de răspuns care îl va anunța asupra câștigării/necâștigării unui premiu instant în maxim 60 de minute de la trimiterea codului.
Pentru validarea premiilor câștigătorii trebuie să trimită ambalajul împreună cu steagul promoțional atașat, codul unic și bonul fiscal în baza căruia a fost achiziționat produsul câștigător.

Regulamentul complet este disponibil AICI, în secțiunea dedicată campaniei pe site-ul LONCOLOR.

„An de an premiem loialitatea celor ce au încredere în LONCOLOR. Campania noastră de vară este deja o frumoasă tradiție, cu premii consistente în fiecare ediție. Marele premiu de anul acesta, o mașină Suzuki Vitara Passion Hybrid este un produs prietenos cu mediul și care asigură economie de carburant, un partener de drum de încredere la propriu și la figurat. Le mulțumim pe această cale că au acceptat să pornim la drum împreună în această campanie!” – a punctat Alina Pescaru, Manager Comunicare LONCOLOR

„Suntem onorați să fim alături de LONCOLOR în această campanie și le mulțumim pentru atenția acordată brand-ului Suzuki! În acest an, Suzuki aniversează frumoasa vârstă de 100 de ani și întotdeauna ne-am concentrat eforturile în dezvoltarea unor produse ce au avut în centrul atenției nevoia clientului. Modelul Suzuki Vitara este un Hybrid potrivit tuturor, ce se îmbină armonios în campania LONCOLOR. Așadar trend-ul acestui sezon este „E vară cu Vitara!” – a precizat Nicoleta Gerea, Branch Office Leader – Suzuki Romania.

#Gamele participante la acest concurs sunt:
LONCOLOR EXPERT HEMPstyle, LONCOLOR EXPERT OIL Fusion, LONCOLOR Ultra, LONCOLOR Ultra Max,
LONCOLOR Trendy Colors, LONCOLOR Natura, LONCOLOR GoCrazy!, LONCOLOR EXPERT Quick Color Touch,
LONCOLOR Studio, LONCOLOR Emulsie oxidantă, LONCOLOR EXPERT Silver/ Pink Reflex,
LONCOLOR Expert – produse pentru îngrijirea părului (șampon, mască, balsam, leave-on și ulei).

#LONCOLOR
Papillon Laboratoires Cosmetiques este cea mai importantă companie românească producătoare de vopsea pentru păr, cu o experiență de 27 de ani în domeniu. LONCOLOR este brandul românesc numărul 1 în categoria vopsea pentru păr având în portofoliu game care adresează nevoilor diferite ale consumatoarelor:
Vopsea de păr: LONCOLOR Expert HEMPstyle, LONCOLOR Expert Oil Fusion, LONCOLOR Ultra, LONCOLOR Natura, LONCOLOR GoCrazy!, LONCOLOR Trendy Colors, LONCOLOR Ultra Max, LONCOLOR Expert Quick Color Touch.
Îngrijire: LONCOLOR Trendy, LONCOLOR Expert, LONCOLOR Michel Mercier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *