Quote

#CONCURS Getmylook și Adesgo

Ziua bună se cunoaște de dis de dimineață, când iată că Getmylook si Adesgo te invită să te premieze cu 2 premii trendy!

concurs Adesgo Getmylook

concurs Adesgo Getmylook


CUM POȚI CÂȘTIGA?

► Da Like si share pozei de concurs de AICI.

► Da Like paginii de Facebook Diamond by Adesgo

► Lasa-mi la postarea de pe Facebook un comentariu cu raspunsul la intrebarea: „Care sunt criteriile cand iti alegi lenjeria intima?”

Lenjeria intima din bumbac organic Diamond by Adesgo este perfecta pentru corpul tau. Pe langa faptul ca o gasesti intr-o gama completa de forme, de la tanga, high leg si pana la boxer sau maiou, aceasta este realizata fara cusaturi – pentru maximizarea confortului de zi cu zi, la fiecare purtare.
Asa ca spune adio senzatiei incomode de lenjerie prea stramta, sau urmelor lasate in piele de cusaturile rigide. Lenjeria intima fara cusaturi Diamond by Adesgo este realizata din bumbac organic – cel mai bun material posibil care favorizeaza o aerisire corecta si te protejeaza de bacteriile amenintatoare. Iar aceasta pentru ca lenjeria Diamond by Adesgo din bumbac organic este hipoalergenica si rezistenta la acarienii din praf.

DESFĂȘURARE CONCURS:
– Perioada de desfasurare este de astăzi, 24 august 2017, până pe 30 august 2017, ora 23:59.
– Desemnarea cîştigătorilor se face prin random.org.
– Extragerea celor 2 castigatori si anuntarea lor va fi in ziua de 31 august 2017. Detaliile despre intrarea in posesia premiilor le voi comunica ulterior, prin mesaje private, pe blog sau pe Facebook

Mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *