Quote

#Concurs Catch the moment

#CATCHTHEMOMENT
ANSWEAR.ro lansează a 5-a etapă a concursului de fotografie Catch The Moment, prin care vă încurajează să vă opriți o clipă din activitățile zilnice, să spuneți stop măcar pentru un moment grabei și stresului de zi cu zi, pentru a vă bucura de momentele unice din care este formată viața.

Luna iulie este despre relaxare, vacanță și clipe de neuitat. Chiar dacă perioada dificilă pe care o traversăm ne limitează dorința de a călători, suntem siguri că ați prins, cândva, un peisaj de nedescris în obiectivul camerei foto, într-o călătorie pe care cu greu ați putea să o dați uitării.

#ENJOYTHEJOURNEY
Tema lunii iulie a concursului Catch The Moment este ENJOY THE JOURNEY, prin care ANSWEAR.ro își dorește să facă cunoscute peisaje din călătoriile voastre, peisaje ce îți dau o stare de liniște, pace, fericire sau orice alt sentiment care să ne bucure sufletul.

Fiind vorba de călătorii, premiul cel mare este oferit de VOLA.ro: un voucher de 100 Euro ce poate fi folosit pentru viitoarele voastre călătorii, valabil un an, cu posibilitate de prelungire. În plus, oferă încă 4 premii: 4 vouchere de discount 90% pentru cumpărături online de maxim 300 RON de pe www.answear.ro.

#CASTIGA
Ce trebuie să faci ca să câștigi? Postează în perioada 1-30 iulie o fotografie cu un peisaj dintr-o călătorie, dă tag paginii @answear_ro și adaugă hastag-ul #catchthemomentRO. Pe data de 31 iulie se vor anunța câștigătorii. Descoperă pe https://catchthemoment.answear.ro cine este ambasadorul din luna iulie! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *