Quote

Colorare simplă a părului, chiar în timp ce îl speli

In contextul actual, în care suntem puse în situația să nu putem nici ieși din casă, ce să mai amintim despre mers la cosmetică sau la coafor?! Ce facem, totuși, cu îngrijirea cea de toate zilele? Am trecut in februarie de la roșcat la roz intens si apoi la blond-portocaliu. Acum, dupa 2 luni de izolare, am rădăcini crescute si părul si-a pierdut strălucirea. E clar, am maaare nevoie de mers la… un doctor pentru păr! SOS – ajutor pentru îngrijirea părului. Ok, acasă!

??? Viața socială este redusă la minim, in perioada asta, însă părul isi vede fe treabă, caci radacinile nevopsite sau linia albă de la rădăcină sunt în continuă creștere.
Chiar dacă stilistul în care avem cea mai mare încredere nu ne poate ajuta acasă, toate cele care avem păr șaten sau blond putem rezolva această problemă simplu, chiar in timp ce ne spălăm pe cap. Cu ajutorul șamponului Plantur 39 Color Brown & Blonde și a balsamului Plantur 39 Color Brown & Blonde.

Cafeina, cu care am facut cunoștință acum 4 ani, cand am inceput sa folosesc gama verde Plantur39, împotriva căderii părului, capătă acum… culoare. Iar efectele sale de stimulare si intarire a parului sunt dublate de efectul de colorare al noilor game!
Pe scurt?
??fără păr alb crescut la rădăcini,
?fără fire albe,
??fără fire de păr căzute,
?fără un păr cu probleme.

Spune așadar “La revedere” primelor fire de păr alb și părului alb crescut la rădăcini. Plantur 39 Color Brown & Blonde te ajută să te vopsesti mai rar si este de-a dreptul o soluție salvatoare in perioadele in care chiar nu poti merge la coafor.
Întreaga gamă Plantur 39 Color oferă o soluție simplă pentru a prelungi perioada de timp dintre două vizite la coafor.

Gama Plantur 39 Color oferă o soluție simplă pentru părul vopsit șaten sau blond atunci când apar primele fire albe și părul alb la rădăcini.
Pigmenții din compoziția acestor produse se acumulează treptat pe suprafața firului de păr, la fiecare spălare, astfel încât spălările repetate au ca rezultat o culoare mai intensă, iar firele albe sunt acoperite.

Utilizarea ambelor produse: mai întâi a șamponului și apoi a balsamului, îmbunătățește efectul de culoare. Fiecare dintre cele două produse se lasă să acționeze pe scalp între 2 și 5 minute, în funcție de intensitatea dorită a culorii. Apoi, părul se clătește cu apă din abundență.

Produsele de culoare Plantur 39 conțin și un complex de ingrediente active care protejează rădăcina părului de epuizarea cauzată de schimbările hormonale apărute cu înaintarea în vârstă. Cafeina întărește rădăcinile, ea fiind detectată în foliculii piloși dăcă este lăsată pe scalp doar 2 minute.

? Plantur 39 Color Brown/Blonde Șampon Phyto-Caffeine, 250 ml, 50 RON

?? Plantur 39 Color Brown/Blonde Balsam colorat, 150 ml, 45 RON.

Plantur 39 – Plantur 39 oferă o gamă special creată pentru prevenirea căderii părului la femei cauzată de schimbările hormonale apărute cu înaintarea în vârstă; o gamă adaptată nevoilor specifice părului.

Plantur oferă îngrijirea potrivită, indiferent dacă e vorba doar de un păr fin, devitalizat sau chiar de părul vopsit. La gama Plantur39 s-au adăugat, de curând, produsele Plantur 39 Color Blonde & Brown.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *