Quote

Color intensity

Cum ar fi sa poti sa dai in fiecare zi un refresh culorii parului tau?! Spun asta mai ales pentru cele care, ca si mine, au ales sa isi puna in plete o culoare craaazzyy si observa cu tristete cum nuanta, vie la inceput, paleste si parca se stinge pe zi ce trece.
Ei bine, serile trecute am aflat de la Christel Smeets – Joico International Educator si de la draga Gabriela Dima, trainer Joico, o solutie magica pentru a pastra culorile intense si pline de viata mult timp.

JOICO COLOR BUTTERS
Fa cunostinta cu JOICO COLOR BUTTER – un hibrid super-hidratant ce amplifica culoarea si adauga explozii de culoare blondelor ce vor diversitate. Este un produs 2 in 1: tratament de par si culoare, perfecte pentru folosirea in salon sau acasa. Obtii instant o culoare vibranta sau iti improspatezi culoarea in timp ce tratezi parul. Culoarea dureaza pana la 10 samponari.

JOICO COLOR INTENSITY
Descopera o paleta uimitoare de culori indraznete si luminoase cu JOICO® COLOR INTENSITY – gama de pigmenti concentrati care te vor ajuta sa creezi culori vibrante, neasteptate, ce dureaza pana la 15 samponari.
Culorile se pot mixa dupa placul inimii pentru efecte spectaculoase si se aplica direct din tub, fara oxidant, oferindu-ti posbilitati creative nelimitate.

La Joico, in spatele frumusetii se afla descoperirile stiintifice. Toate produsele Joico au in formula lor Quadramine Complex®, ce reface structura interioara a firului de par prin penetrarea rapida si temeinica a cortexului.

In plus, Joico a patentat si Complexul Peptidic Bio Avansat, o tehnologie unica ce revigoreaza si reconstruieste firele de par din interior catre exterior prin replicarea ADN-ului din parul uman. Cele doua tehnologii se regasesc in toate produsele Joico si fac parul sa arate mai sanatos si stralucitor si sa devina puternic.

Alege mereu Joico pentru un par mai sanatos dupa fiecare serviciu de colorare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *