Quote

Coffee Intuition Preference

Ai încredere în intuiție?
Tocmai trezită brusc din visare, într-o dimineață de luni, am primit o întrebare care întotdeauna este atâââât de plăcută: Unde ne bem astăzi cafeaua? Acasă? Sau la terasă?
Ție intuiția ce-ți spune să răspunzi, într-o superbă și înflorită zi de primăvară?
Mie intuiția mi-a spus să aleg o cafea cu soare! Iar de vină este Intuition Preference+, cel mai intuitiv espressor de la Krups

Unele dimineți sunt mai grele decât altele. De exemplu, cele de luni ?, în care ți-ai dori ca un simplu gest să îți surprindă fiecare gând.
Ai încredere în intuiție! O cafea fierbinte pe care o savurezi în voie, îi simți aroma și îți trezește simțurile, pregătită la cel mai nou și intuitiv espressor, Krups Intuition Preference+.

Ecran Smart Slide și 15 rețete personalizate
Krups Intution Preference+ îți oferă 15 rețete personalizate pe care le poți selecta facil de pe ecranul cu tehnologia Smart Slide. Ristretto, espresso, lungo sau cremoasele băuturi pe bază de lapte – cappuccino, flat white, ori poate un ceai – verde, negru sau de plante?

Deci, swipe left, swipe right, apeși pe băutura preferată, selectezi cantitatea, intensitatea și este gata.
Iar când vrei să pictezi în culori diminețile celui drag, fă-i o surpriză și personalizează-i profilul Krups Intuition Preference+. Albastru, verde, mov sau portocaliu, alegi culoarea care îl reprezintă, scrii noul său alint și la final selectezi băuturile sale preferate în funcție de momentele zilei sau perioada din săptămână.

So, zarurile au fost aruncate și provocarea a fost lansată! Acum este rândul său să intuiască așa cum vrei să fii răsfățată, creându-ți profilul de coffee addicted.
Așadar, rapid și intuitiv, cele două profiluri de utilizator au fost salvate, iar băuturile favorite savurate. Dar, stai, indicatorii intuitivi îți arată culoarea roșie. Este doar semnalul prin care ești anunțat că aparatul are nevoie de mentenanță; tăvița pentru picături sau colectorul de zaț necesită golire sau trebuie să alimentezi cu apă ori boabe de cafea. Cool, nu-i așa?

Tehnologie Quattro Force
Tehnologie Quattro Force este arma secretă pentru o aromă perfectă & sistemul One-Touche-Cappucino pentru băutura preferată pe bază de lapte printr-o simplă atingere de buton
Dar cum aducem la prima oră a dimineții gustul unei cafele barista? Unul dintre cei mai importanți indicatori de calitate și gust desăvârșit este aroma.

Iar tehnologia specifică Quattro Force combină diverse expertize dezvoltate de KRUPS® pentru ca espresso să fie doar perfect: o râşnire cu 20% mai rapidă*, presare perfectă, sistem de extracție avansat al cafelei și golire automată a sistemului după fiecare utilizare. *în comparație cu modelele anterioare Krups.

Cu sistemul integrat One-Touch-Cappuccino poți avea un cappuccino spumos sau un latte macchiatto cremos doar printr-o simplă atingere de buton.
Acum alege-ti rețeta preferată și ai încredere în intuiție! Krups Intuition Preference+ este alegerea ideală pentru zile perfecte!

Krups
Istoria companiei Krups începe în 1846, în Germania. Brandul Krups este recunoscut la nivel mondial ca fiind un expert în cafea, datorită strategiei sale inovatoare, creată de echipele proprii ce au lucrat întotdeauna cu cele mai bune tehnologii. Interesul continuu pentru cercetare și dezvoltare, testele de performanță, rezistență, standardizarea și utilizarea, care sunt efectuate în Franța, ajută brandul să evolueze în fiecare zi și să ofere produse de calitate excepțională clienților săi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *