Quote

CK- One All inclusive summer!

Bine ai revenit vara aceasta în universul CK – universul noilor arome, pe care le vei descoperi în rafturile parfumeriilor încă înainte ca vara să se fi încheiat și care m-au dus departe, departe, în ținuturi mitice și în deșerturi îndepărtate și reinterpretate…

Iată cele 3 cuvinte care alcătuiesc dicționarul estival CK de anul acesta și par să creeze o filosofie nescrisă a parfumurilor sale:
We – ALL – are – OBSESSED – with the – ETERNITY.


#1. THE ETERNITY FOR HER, THE ETERNITY FOR HIM…

CK ETERNITY SUMMER HOR HER
2017 summer limited edition – IULIE

Un parfum de vară, solar precum o zi de vară, inspirat de culorile bogate ale desertului la apusul soarelui. De linia orizontului, acolo unde se termină deșertul și începe infinitul și eternitatea.
Pielea fierbinte, revigorata de o briza placută, rece.
Notele sunt infinit de bogate și profunde: bujor sărutat de soare, apă de nucă de cocos și vetiver uscat.

AN ETERNITY FOR HIM
Varianta masculină a ediței limitate CK Eternity este inspirată de culorile bogate ale orizontului
deșertului, la ceasul magic la care soarele dispare la apus, sărutând nisipul fierbinte. Parfumul este conceput ca o briză răcoritoare peste arșița deșertului: bergamotă senzuală, note marine revigorante, cucerind nisipul încins și verdele crud al frunzelor.

***


#2. ALL IN ONE
UNIVERSUL CK – UN UNIVERS BOGAT ÎN AROME ȘI FAȚETE, DISPONIBILE DIN IULIE ÎN PARFUMERII

Iată că, anul acesta, ne putem bucura de 3 variante olfactive alternative în casa CK:
CK one – parfumul iconic fresh, citrat.
CK be – o aromă intimă și caldă.
Și noul CK All – un twist modern și o reinterpretare contemporană și briliantă a lui CK one.

CK ONE SUMMER 2017
ediție limitată de vară 2017

Inspirat de razele solare si de energia incredibilă a deșertului, traduce în arome energia si spiritul unui ritual al desertului asociat cu caldura focului din soarele dacestuia
One Day: Notele sale sunt rețeta perfectă a unei zile ideale de vară, condimentate cu ardei iute în trei culori, cardamon exotic și coriandru revigorant.

CK ALL
Un parfum pentru un spririt tânăr.
O invitatie la exprimarea proprie: be one. be all. just be!
O etapa pentru integrarea tuturor genurilor si diversitatilor, un amplificator pentru toate triburile și comunitatile.
CK All este o versiune moderna și reactualizată a lui CK one, cu un nou sentiment al vietii, printr-un echilibru captivant, intre caldura deschisa si senzatia fresh, rece.
O aroma plină de energie si prospetime imediată, un parfum citrat lemnos ambrat – fresh, modern, stralucitor.

***


#3. OBSESSED
Obsessed with Obsession – ÎNCEPÂND DIN AUGUST ÎN PARFUMERII.
Sau reinventarea simbolurilor clasice de la Calvin Klein. Căci OBSESSED este reinterpretarea parfumului original Obsession, lansat în 1985 și care atinge statutul de icon în ’93, în momentulmemorabil în care Kate Moss devine noua față a parfumului.

Un univers nou și provocator al imaginarului, surprins în cadrele lui Mario Sorrenti. Campania originală este inspirată de obsesia lui Sorrenti de a-i face poze iubitei sale, Kate Moss: nu se poate abține, este devorat de dorința nestăvilită de a o surprinde chiar și în cele mai intime momente.
Odată cu lansarea de anul acesta a lui OBSESSED, brandul CK aruncă din nou o privire asupra pasiunilor devoratoare, a puterii și intensității care poate să zacă în obsesie – granița fină dintre dragoste și nebunie.

SHE IS OBSESSED:
O reinterpretare feminină a unei arome orientale, parfumul se deschide cu un absolut de frunze de violete, dezvelind inima îndrăzneață de lavandă albă și lăsând, treptat, locul acordurilor finale și captivante de mosc.
O supradoză de lavandă – un ingredient tipic masculin – creează o aromă orientală inovatoare, anti-trend, împotriva curentului. Adrenalina prospețimii lavandei lasă să se întrezărească o fixație profundă, care îți rămâne pe piele și îți persistă în minte…

HE IS OBSESSED
Interpretarea masculină a vaniliei, un parfum inovator, care aduce laolaltă frunzele de cedru din notele fresh de vârf, vanilia neagră în cele de mijloc și notele ambrei din bază, creând un amestec care dă dependență!
Puterea parfumului OBSESSED for him rezonează cu infuzia de vanilie neagră, care reflectă senzualitatea Obsesiei originale – a parfumului Obsession.
Un oriental modernizat, reinterpretat prin lentilele masculinității contemporane, cedru fresh și rășina ambrei alături de supradoza de vanilie. O dependență în care recunoaștem ADN-ul CK!

Pentru o lungă vară fierbinte… Have a hot & all inclusive summer, by CK! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *