Quote

CK Everyone

CK ONE? CK EVERYONE!
Un nou parfum ├«ndr─âzne╚Ť pentru fiecare genera╚Ťie, CK EVERYONE anun╚Ť─â un capitol iconic din povestea CK ONE.

Inspirat de persoanele autentice ╚Öi tinere, care nu se limiteaz─â la grani╚Ťe, norme ╚Öi defini╚Ťii de gen, CK EVERYONE ne face sa ne gandim la posibilitati infinite.

Un omagiu adus individualit─â╚Ťii ╚Öi libert─â╚Ťii de exprimare de sine, campania CK EVERYONE are ca protagonisti mai multi arti╚Öti, muzicieni ╚Öi creatori care ilustreaz─â multe p─âr╚Ťi ale lor ├«n╚Öi╚Öi ╚Öi redefinesc limitele pentru a proclama si care au putere mare de a inspira alti oameni:

Eu sunt unul, eu sunt toti ceilalti .
Iubesc fiecare parte din mine

Parfumierul principal ╚Öi creator al iconicului parfum CK ONE, Alberto Morillas a creat un parfum de gen neutru, care eman─â o prospe╚Ťime curat─â, folosind 79% din ingrediente naturale si ignora apartenenta la un un gen anume, a╚Öa cum se reflect─â ├«n neconformitatea at├ót a mirosului, c├ót ╚Öi a campaniei.

IUBESC FIECARE PARTE DIN MINE
Autentic – Inclusiv – Eliberat.ÔÇâ

CAMPANIA
Campania CK EVERYONE este energic─â, enigmatic─â, o colaborare ├«ndr─âznea╚Ť─â intre mod─â ╚Öi parfumerie.

CK EVERYONE este prezentat al─âturi de noile CK ONE JEANS ╚Öi CK UNDERWEAR, ambele inspirate de spiritul curat al parfumului original CK ONE. Campania unificat─â exploreaz─â numeroasele aspecte ale sinelui, ├«mbr─â╚Ťi╚Ö├ónd cu ├«ndr─âzneal─â ╚Öi ar─ât├ónd cu m├óndrie lumii o individualitate colectiv─â ╚Öi spulber├ónd status quo-ul.

Din distribu╚Ťie face parte un grup de talente: muzicianul Eliot Sumner, model Cara Taylor, patinatorul ╚Öi fotograful Evan Mock, artistul MLMA, modelul Parker Van Noord ╚Öi rapperul Priddy the Opp.

In campania CK ,toat─â lumea s─ârb─âtore╚Öte multiplicitatea unuia ├«n vizuale polimorfe care ├«nf─â╚Ťi╚Öeaz─â un tribut al iubirii de sine, o convocare la genera╚Ťia slash ╚Öi libertatea de a iubi pe toat─â lumea.

PARFUM
CK EVERYONE este combina╚Ťia perfect─â de prospe╚Ťime curat─â, senzualitate dulce ╚Öi provocare indrazneata.

Un parfum de citrice, ulei de portocal─â organic asociat cu un acord de ceai albastru ╚Öi o baz─â vibrant─â de cedru pentru un parfum de gen neutru.ÔÇâ

ÔÇ×CK EVERYONE iti permite s─â fii 100% tu insuti. Parfumul reflecta idealurile acestei noi genera╚Ťii ÔÇŁspune maestrul parfum Alberto Morillas, care este renumit creator al parfumul original CK ONE.

Parfum curat și conștient de mediu, CK EVERYONE este vegan și infuzat cu 79% ingrediente naturale.

Categorie de parfumuri:
Nota de top: Portocala organica
Nota de mijloc: Acord de ceai albastru
Nota de baza: lemn de cedru

FLACON SI AMBALAJ
Sticla ╚Öi ambalajul CK EVERYONE au fost create din materiale reciclate pentru a-i onora puritatea ╚Öi simplitatea. Sticla transparent─â din sticl─â ultra-modern─â con╚Ťine 10% din materialele reciclate post-consum ╚Öi este reciclabil─â cu ├«ndep─ârtarea pompei, ├«n timp ce cutia pliabil─â con╚Ťine 30% din materialele reciclate post-consum.

Consolidarea mesajelor curate, detaliile și tipografia minimalistă, monocromatică și tipografia, care este tipărită cu cerneală pe bază de soia, celebrează spiritul autentic, individual, neutru al genului.

Combinând doua simboluri, CK EVERYONE aduce un omagiu iconicului CALVIN KLEIN UNDERWEAR cu o bandă elastică pe sticlă, care poate fi reutilizata.

Gama cuprinde:
Eau de toilette spray 6.7oz/200ml
Eau de toilette spray 3.4oz/100ml
Eau de toilette spray 1.7oz/50ml

CK, EVERYONE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *