Quote

Cinema-week

3. 2. 1. Și… gata, e deja oficial! Start weekend! Si nu oricum! Nu un weekend clasic, ci unul neobișnuit, prelungit pe 5 zile de distracție sau odihnă – după preferințe.
Pentru cei care nu pleacă la munte sau la mare… distanță de casă, o delectare în fața marilor ecrane ale cinema-ului se anunță o activitate suuuuuper cool si relaxantă.

🎬 Așa că haide să trecem în revistă ce filme noi vedem la Cineplexx din 26 Noiembrie:
 Casa Gucci
 Encanto
 Succes de Public
 Resident Evil: Bun venit în Raccoon City

📽 CASA GUCCI ( N15 )
Marea avanpremieră specială: 25 noiembrie
PREMIERA pentru publicul larg: 26 noiembrie

Anvanpremiera specială de aseara a filmului „Casa Gucci” a adunat vedetele la Cineplexx!
Mult anticipat și apreciat de criticii de specialitate, filmul „Casa Gucci/ House of Gucci” cu Lady Gaga, Al Pacino si Adam Driver, a ajuns în sfârșit pe marile ecrane din țară, în avanpremieră de, joi, 25 noiembrie.

Numeroase personalități din showbizul românesc și industria fashion, dar și creatori de conținut din spațiul online au ales să descopere povestea din spatele celebrului brand Gucci, odată cu avanpremiera tematică de joi seara, de la Cineplexx Băneasa.
Printre vedetele care s-au bucurat să vadă filmul joi se numără: Andreea Raicu, Andreea Antonescu, Anca Serea și Adriana Sînă, Dan Cruceru și Cristina Pocora, Mirela Vescan, Dana Savuică și Cerasela Rogen. Lansarea filmului la Cineplexx a fost anunțată pe rețelele de socializare prin participarea câtorva dintre cele mai populare figuri din online ca: Denisa Toma, Ana Petcu, Alex Trif, Cristina Cesima, Vlada Avornic, Maria Copilău, Irina Saucă sau Mihai Beldie.

„Casa Gucci” este inspirat din povestea șocantă și adevărată a familiei din spatele imperiului modei italian. Când Patrizia Reggiani (Lady Gaga), o străină cu un început umil, ajunge prin căsătorie parte din familia Gucci, ambiția ei nestăpânită începe să dezvăluie moștenirea familiei și declanșează o spirală riscantă de trădare, decadență, răzbunare și în cele din urmă…crimă.

Filmul poate fi urmarit in cinematografele din toata tara si in reteaua de multiplexuri Cineplexx – Baneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare si Targu-Mures. Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România, unde acesta deține cinci locații – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

PROGRAM:
2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/2YWm6fg

📹ENCANTO ( AG )
PREMIERA: 26 noiembrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 3D dublat în limba română, 3D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba română, 3D dublat în limba maghiară
GEN: Animatie
DISTRIBUȚIE: John Leguizamo, Charise Castro Smith, Jessica Darrow, Stephanie Beatriz, María Cecilia Botero, Diane Guerrero
SINOPSIS:
Mirabel, o fată din Columbia, se confruntă cu frustrarea de a fi singurul membru al familiei sale care nu posedă puteri magice.
Acțiunea are loc într-un sat magic din Columbia și prezintă familia Madrigal, în care fiecare membru are propriile sale daruri, cum ar fi schimbarea formei, creșterea plantelor sau super-forța. Chiar și casa este fermecată, dansând în ritmul vieții de zi cu zi. Însă Mirabel este singura din familia ei care nu are puteri speciale.

PROGRAM:
3D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3nMOJoZ
3D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: https://bit.ly/3DOhTJL

👨‍👩‍👧‍👧PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

🎥SUCCES DE PUBLIC ( AP12 )
PREMIERA: 26 noiembrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Comedie, Drama
DISTRIBUȚIE: Kad Merad, David Ayala, Sofian Khammes, Pierre Lottin, Lamine Cissokho
SINOPSIS:
Etienne, un actor șomer, dar carismatic, înființează un atelier de teatru în pușcărie, unde aduce laolaltă un grup de deținuți pentru a pune în scenă faimoasa piesă „Așteptându-l pe Godot”. Totul merge bine până în ziua premierei.

PROGRAM:
2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3cM7Usy

🎬RESIDENT EVIL: BUN VENIT ÎN RACCOON CITY.
PREMIERA: 26 noiembrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba româna Dolby Atmos
GEN: Comedie, Drama
DISTRIBUȚIE: Hannah John-Kamen, Kaya Scodelario, Neal McDonough, Tom Hopper, Robbie Amell
SINOPSIS:
Cândva prosper și gazdă a gigantului farmaceutic Umbrella Corporation, Raccoon City este acum un orășel oarecare, îmbătrânit și prăfuit. O dată plecată, compania a lăsat o moștenire monstruoasă. Când răul dă pe-afară și începe să bântuie străzile, viețile localnicilor se schimbă dramatic, iar câțiva supraviețuitori trebuie să afle ce a lăsat în urmă Umbrella dacă vor să mai prindă răsăritul.

PROGRAM:
2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3nNa8yn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *