Quote

ChocoLove Story

CHOCOLOVE - cadoul Sabon pentru Valentine's Day

CHOCOLOVE – cadoul Sabon pentru Valentine’s Day

Trăim într-o lume a senzualităţii, extinsă către toate simțurile noastre – cele știute și dincolo de ele. Senzații multiple, parfumuri, atingeri catifelate, pasteluri, gusturi, susurul apei, amintiri trezite și nostalgia neînțeleasă a stărilor trăite sau netrăite încă…
Aromele şi parfumurile ne înconjoară, devin parte din personalitatea noastră şi reprezintă o formă de expresie personală. Ne învăluie, purtăm pe piele, ne pătrunde pe sub piele și în suflet – ne lăsăm învăluiți de senzații, mai importante decât orice haină, mai reprezentative pentru noi decât orice altceva, căci senzațiile ne influenţează starea de spirit şi senzualitatea. Ne definesc personalitatea. Ne definesc pe noi ca ființă.

Nu mai mult de zilele trecute scriam despre bucuria și răsfățul pe care ciocolata ni le aduce zi cu zi. O bucurie strâns legată de viziunea SABON, care presupune crearea de momente semnificative în viaţa noastră şi a celor dragi. Ciocolata şi interpretarea CHOCOLOVE – colecția specială SABON pentru Valentine’s Day – scot în evidenţă valorile de bază ale brandului: senzualitate, extravaganţă, delicatețe, răsfăț. Iubire!

DRUMUL SPRE IUBIRE ESTE PLIN DE OBSTACOLE; PE CARE LE PUTEM ÎNSĂ ELIMINA, SPRE A LĂSA DRAGOSTEI CALE LINĂ!
EXFOLIATOR CHOCOLOVE, SABON

Un exfoliant unic, cu dublă acţiune, îmbogăţit cu unt de cacao, curăţă blând pielea şi reînnoiește celulele. Bazat pe un amestec de unt de cacao şi pudră de cacao completat de polifenolii, antioxidanti puternici, şi cu vitamine şi minerale esenţiale, acest exfoliant va lăsa pielea curată, proaspătă şi tonifiată.
Mai mult, această formulă conţine cafeină pentru stimularea celulelor, care ajută pielea să se reînnoiască şi îi menţine vitalitatea.

SĂ O MĂNÂNCI DIN PRIVIRI
CREMĂ DE CORP CHOCOLOVE

Având la bază un amestec de unt de cacao şi pudră de cacao completat cu polifenolii, antioxidanţi puternici, şi cu vitamine şi minerale esenţiale, această cremă se absoarbe rapid şi lasă pielea umedă, suplă şi tonifiată.
Formula este îmbogăţită cu vitamina E şi cu uleiuri naturale, provenite din porumb, pentru hidratare suplimentară şi protecţie a pielii.

DIN INIMĂ
SĂPUNUL CHOCOLOVE

Îmbogăţit cu unt de cacao, nucă de cocos şi ulei de rozmarin, aceast săpun în formă de inimă este bogat in polifenoli, antioxidanţi puternici, şi vitamine şi minerale esenţiale, care lasă pielea curată, proaspătă şi sănătoasă. Bucuria pe care ciocolata o aduce în viaţa noastră de zi cu zi este strâns legată de această viziune pe care Sabon o are asupra îngrijirii speciale a pielii.


ESENȚELE TARI SE ȚIN ÎN STICLUȚE MICI…
GIRLFRIENDS MINI – APĂ DE TOALETĂ

Candy Blossom – Un parfum vesel şi delicios ca o zi de vară: note de fructe roşii se alătură prospeţimii moscului şi gurmandului caramel pentru a crea o esenţă luminoasă pentru domnişoare. Persistenţă de durată.

SABON LOVES YOUR SKIN!
O POVESTE DE DRAGOSTE PE CARE O SIMȚI PE PIELEA TA

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii, pentru creaţie şi pentru ascultarea celuilalt. Din dorinţa de a le oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viaţă atât de agitată.
Povestea SABON a început odată cu realizarea manuală a săpunurilor de casă, după o reţetă australiană veche de 70 de ani și s-a specializat în crearea unei experienţe personalizate şi palpitante, în dezvoltarea de produse de îngrijire pentru trup şi suflet, considerând de asemenea că mediul ambiental face parte integrantă din această experienţă.

SABON foloseşte doar ingrediente de înaltă calitate şi forme captivante, acordând o atenţie specială ambalajelor şi înţelegând sensul profund al termenului „dar”. Încă de la începuturile sale, compania SABON a fost foarte atentă cu natura şi pune accent pe folosirea de materiale naturale şi pe protejarea mediului în care trăim.
Intră și tu în povestea de dragoste pe care Sabon o scrie, zi de zi. Profită de ofertele speciale și de discounturile de mâine de pe sabon.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *