Quote

Cele 4 arme secrete pentru un păr fabulos!

Rowenta Hair Premium Care

Rowenta Hair Premium Care

4 TOOLS 4 YOUR INNER DIVA
Americanii au o vorbă bună, bună: A friend in need is a friend indeed!.
Cu alte cuvinte, prietenul la nevoie se cunoaște. Atunci când avem o zi proastă și ne-am trezit cu fața la cearceaf și părul în toate direcțiile, cine crezi că te va ajuta? Crezi că ai nevoie de cei mai în trendhair-styliști pentru ca părul tău să arate impecabil și să-și mențină hidratarea naturală?
Sau prietenii tăi de nădejde de la Rowenta, care niciodată nu te-au lăsat la greu?! Mai ales că Rowenta lansează, vara aceasta, gama Premium Care. Pentru îngrijire premium, atingere fină de cașmir și sănătate la superlativ pentru părul tău!

Volum, bucle elastice, look natural și păr strălucitor?
Pentru coafuri premium, lasă-te ghidată de trupa de hair-comando și beauty influencerii acestei veri: placa Premium Care Brush&Straight, peria rotativă Premium Care Brush Activ, ondulatorul Premium Care Steam Curler și uscătorul de păr Premium Care Silence AC.
Alege să ai un păr fabulos cu noua gamă pentru îngrijirea părului Premium Care de la Rowenta – cele mai noi produse de la Rowenta, care îți aranjează, usucă și protejează părul,păstrându-i hidratarea naturală, datorită învelişului cu proteină de caşmir, cheratină şi ulei de argan, astfel încât părul tău să se bucure de cea mai bună îngrijire, zi de zi.

PLACA ROWENTA PREMIUM CARE BRUSH&STRAIGHT
pentru dimineți perfecte
Premium Care Brush & Straight conferă părului volum în timp ce îl îndreaptă, datorită periei cu peri naturali integrate ce ajută la separarea perfectă a firelor de păr. Învelișul exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan şi funcția ionică protejează și mențin părul mătăsos și sănătos exact așa cum ți-l dorești. În plus, plăcile mobile asigură o presiune uniformă, fermă și precisă, indiferent de grosimea şuviţei pentru o îndreptare perfectă de la rădăcină până la vârfuri.

USCĂTORUL DE PĂR ROWENTA PREMIUM CARE SILENCE AC
pentru momente perfecte, în orice moment al zilei!
Pentru atunci când ai o întâlnire urgentă sau te pregătești de un garden party, Silence Care de la Rowenta esteuscătorul cu putere de 2300 W și motor AC cu TurboBoost pentru o uscare profesională, silențioasă și rapidă, de la rădăcină până la vârfuri.Tehnologia Hydraboostpăstrează cu până la 25% din hidratarea naturală a părului, iar infuziile de cheratină și ulei de argan, împreună cu învelișul din proteina de caşmir, protejează optim firul de păr.
Combinația între două trepte de viteză și trei de căldură, protejează șiusucă în acelaşi timp, iar funcția Cool Air Shot fixează coafura la finalul sesiunii. Generatorul de ioni reduce electricitatea statică şitendinţa de încreţire, părul devenind mătăsos şimai uşor de coafat, în timp ce concentratorul de 8mm asigură dispersia perfectă a fluxului de aer pentru un plus de volum.

PERIA ROTATIVĂ ROWENTA PREMIUM CARE BRUSH ACTIV
pentru după-amiezi lejere
Fii în centrul atenției în după-amiezile calde de vară! Lasă peria rotativă Rowenta Premium Care Brush Activ să-ți mângăie părul și să ofere coafurii tale atingerea fină de cașmir. Datorită perilor din păr natural, precum și a celor doi generatori de ioni, Premium Care Brush Activ păstrează hidratarea naturală, reduce efectul de electrizare, lăsându-l în același timp neted și mătăsos.
Tips&tricks! Setarea pentru aer rece este cea care oferă touch-ul final al coafurii tale și un look profesional la tine acasă.

ONDULATORUL CU ABUR PREMIUM CARE STEAM CURLER
pentru seri strălucitoare
Ieși în evidență serile la terasă cu bucle perfect definite și vibrante, păstrându-ți părul strălucitor și plin de viață! Ondulatorul cu abur Premium Care Steam Curler, cu tehnologia Hydraboost integrată, păstrează până la 98% din hidratarea naturală a părului și asigură rezultate impecabile fără riscul de supraîncălzire. Îți poți aranja părul în funcție de dispoziție – fie că vrei bucle lejere, strânse sau romantice, e suficient să alegi temperatura dorită din cele opt setări ale ondulatorului. Ecranul LCD îți va arăta temperatura selectată, între 130°C și 200°C, astfel încât vei avea control şi precizie desăvârşite.
Învelișul exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan asigură rezultate perfecte și un look natural, iar cronometrul integrat controlează timpul de ondulare, pentru un păr sănătos și protejat. Iar când te grăbești, ondulatorul Rowenta Steam Curler Premium Care este cel mai bun prieten al tău! Datorită celor 8 setări de temperatură și a funcției de încălzire rapidă, în doar câteva minute vei arată impecabil. Și stai fără grijă, dacă ai plecat în fugă, funcția Auto Off a ondulatorului îl oprește automat la 60 de minute de la ultima utilizare.
Wow, cât de ușor poate fi să obții un păr fabulos!

Summer beauty news, every day? New hair styles for every moment? Depinde doar de tine! Acum ai la îndemână exact ce-ți trebuie pentru un look fabulos și un păr super-sănătos.
Pentru că #Rowenta #PremiumCare! #LoveYourHair – your #CashmereHair!
Lasă-ți părul să îți fie cartea de vizită cea mai eficientă și cuceritoare. Let your hair vibe do the talking!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *