Quote

Cel mai delicios mic dejun

Cu ce servim pancake?
Cu absolut oricare dintre cele cinci sortimente de Lino!
Doar preferința face diferența. Lino este o delicioasă și irezistibilă cremă tartinabilă, perfectă pentr umicul dejun, pentru umplerea prăjiturilor sau pentru a fi savurată ca atare. Cu o lingură cât mai maaaare!

Alege tu între Lino Lada Cocos (din lapte, alune de pădure și făină de nucă de cocos), Lino Lada Lapte (cu lapte integral 18% și cele mai fine alune), Lino Lada cu Alune de pădure (cu un perfect echilibru nutrițional între vitamina E din alune și calciul din lapte), Lino Lada Duo (o irezistibilă combinație de alune și cacao) sau Lino Lada Gold. Acest din urmă sortiment este standardul de aur al gamei, un produs premium pentru ocazii speciale, cu alune coapte și mărunțite,perfect combinate cu cacao de înaltă calitate.

A fost creat pentru a fi oferit în dar sau ca recompensă, dar nimic nu te oprește să faci din micul tău dejun sau din cel al copiilor un moment special.

Bogate în vitamine, minerale și antioxidanți, cremele Linosunt un desert sănătos, din ingrediente naturale, fiind apreciate de cei mari dar mai cu seamă de cei mici. Ați pregătit lingurile?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *